TestoPlus (YoungAgain - 144 capsules) Bekijk groter

TestoPlus (YoungAgain - 120capsules)

TestoPlus is een veilige en natuurlijke 3-in-1 testostero supercharger voor mannen! Een krachtig hormoon dat je lichaam jong en vitaal kan laten voelen. Veilige spieropbouw, ondersteuning bij gewichtscontrole en ‘sex drive booster’ in één krachtig supplement. Testosteron is DE oplossing bij vermoeidheid, geen zin in seks, gewichtstoename en verslapte spieren. 

Volumekorting! 

Veilig testosteron verhogen met Testoplus. 15% korting bij stuks! Helpt bij gewichtscontrole, spieropbouw bij krachtsport en meer zin in seks.

Meer details

5
5.00/5 - 2 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 29,95 incl. BTW


Beoordelingen

Testoplus - de veilige en natuurlijke 3-in-1 verjongingskuur

De veilige en natuurlijke 3-in-1 verjongingskuur voor een betere vetverbranding door carnitine, snellere spieropbouw en een verhoogd libido. Hoe hoger het testosteronniveau hoe jeugdiger en mannelijker je je voelt en gedraagt. In de pubertijd neemt het testosteronniveau jaarlijks toe, maar na het 40ste levensjaar begint het met ongeveer 2% af te nemen. Door ouderdom, stress, slaapgebrek, te veel inspanning, medicijn- en alcoholgebruik kan het testosteronniveau nog veel sneller dalen.

Dat kan weer leiden tot klachten als chronische vermoeidheid, vroegtijdige haaruitval, neerslachtigheid, geen zin in seks, gewichtstoename, gerimpelde huid, verslapte spieren en andere ouderdomsverschijnselen.

Gebruik een veilig en klinisch bewezen supplement!

Testoplus mag dagelijks gebruikt worden het bevat geen testosteron maar alleen ingrediënten die de testosteron aanmaak in het lichaam bevorderen.

Testoplus kopen waarom zou je?

Testosteron is een geslachtshormoon. In de pubertijd stijgt het testosterongehalte en zorgt het voor de ontwikkeling van onder andere de penis, het scrotum en lichaamsbeharing. Na de adolescentie is het het testosteron wat zorgt voor de instandhouding van de penis en balzak en de productie van sperma. 

Ook speelt testosteron een belangrijke rol bij het libido. Een te laag testosterongehalte heeft meestal bij zowel mannen als vrouwen een verlaagde geslachtsdrift of libido tot gevolg. Voor beide seksen is dit overigens de voornaamste reden om testosteron te kopen.

Symptomen van te laag testosteron

 • stress
 • lusteloosheid
 • geestelijke vermoeidheid
 • oud voelen
 • haaruitval
 • slaapgebrek/slapeloosheid
 • gewichtstoename
 • spierverslapping
 • seksuele disfunctie

Testosteron verhogen met TestoPlus

Er wordt wereldwijd heel veel synthetisch testosteron gebruikt (verkrijgbaar in tabletten, pleisters, gel e.a.). Vooral krachtsporters grijpen vaak naar gevaarlijke (en bovendien vaak verboden) synthetische middelen om spieropbouw te bevorderen en ouderdomsverschijnselen tegen te gaan. Vaak met rampzalige resultaten. Door het toedienen van synthetisch testosteron kan de lichaamseigen testosteronproductie er zelfs helemaal mee ophouden. Korte termijn voordeel resulteert dan opeens in lange termijn gezondheidsproblemen.

TestoPlus is een veilige en effectieve manier om zonder schadelijke bijwerkingen je testosteronniveau te verhogen. Niet door synthetische testosteron op je lichaam los te laten maar door de natuurlijke productie van testosteron in het lichaam aan te jagen. Vanaf de eerste dosering begint TestoPlus met de opbouw van het testosteronniveau. Samen met de testosteron die je lichaam op een natuurlijke wijze aanmaakt zorgt TestoPlus voor

 • sneller gewichtsverlies,
 • bevordert het de spieropbouw,
 • verbetert het je uithoudingsvermogen
 • en verhoogt het je libido.

Dat maakt TestoPlus de ideale supercharger voor lichaam en geest.

Werkzame natuurlijke stoffen

TestoPlus bevat maar liefst 10 werkzame bestanddelen waarvan de verjongende en opbouwende werking klinisch is bewezen. De synergetische werking zet het lichaam aan tot het produceren van meer testosteron op een volkomen natuurlijke en veilige manier. Dit zijn de werkzame bestanddelen: 

N-Acetyl Carnitine

stimuleert de vetverbranding, herstelt spierschade na training en verbetert het uithoudingsvermogen.

N-Acetyl Cysteïne

is een leverancier van het belangrijke zwavel. Zwavel wordt beschouwd als een essentiële voedingsstof. Het is na calcium en fosfor het derde meest voorkomende mineraal in het lichaam en van groot belang voor de energievoorziening en snel herstel na inspanning.

Avena sativa

Is in staat is het zenuwstelsel op te bouwen en de neurogene constitutie te versterken.

Tribulus (protodioscin 15%)

wordt al eeuwen toegepast in de Aziatische en Ayurveda geneeskunde vanwege de libidoversterkende eigenschappen. 

Ginseng

geeft mentaal meer kracht en uithoudingsvermogen en ondersteunt herstelprocessen in het lichaam.

Vitamine B6 (pyridoxine)

is belangrijk voor de weerstand en de spijsvertering. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen (hemaglobine). Het is van belang voor de energievoorziening.

Zink (aspartaat)

verhoogt de weerstand, verhoogt potentie en geslachtsdrift bij mannen en voorkomt onvruchtbaarheid. Een tekort aan zink kan resulteren in verminderde weerstand, haaruitval, vermoeidheid, witte plekken op de nagels, prikkelbaarheid, huidproblemen en een gebrekkige eetlust.

Magnesium (aspartaat)

Dit mineraal verhoogt de weerstand tegen stress, depressies, spanningen en gaat geestelijke vermoeidheid tegen. Magnesium versterkt het geheugen en het concentratievermogen. Magnesium is belangrijk voor het vrijmaken van energie uit de voeding en het goed functioneren van het zenuwstelsel en de spieren.

Vitamine C

is een belangrijk antioxidant met vele eigenschappen. Het versnelt de genezing van wonden, houdt botten, tanden en geslachtsorganen gezond, werkt als een natuurlijk antihistaminicum, helpt om onvruchtbaarheid bij de man te bestrijden en bestrijdt verkoudheden en andere virussen. Vitamine C bevordert ook de activiteit van de witte bloedlichaampjes en zorgt zo voor een betere genezing van infecties.

Bioperine

verhoogt de thermogenische activiteit van het lichaam waardoor de ingrediënten in deze formule veel beter worden opgenomen en langer werkzaam blijven in het lichaam.

Inhoud TestoPlus testosteron capsules

120vegicaps

De Gelatine in het product is van plantaardige oorsprong.

Aanbevolen dosering TestoPlus

2 x 3 capsules per dag

TestoPlus is niet geschikt voor vrouwen. Het gebruik wordt afgeraden voor mannen beneden de 18 jaar.

Recensies (2)

Sander

2015-12-04
5

Niet normaal hoe dit product mijn leven veranderd heeft! Ik heb weer zin in seks zoals ik dat vroeger had en het gaat zonder moeite. Ik ben er heel blij mee.

 
Jesse van de B.

2014-09-11
5

Ik ben fan! Ik sport intensief en mijn spieropbouw is nog nooit zo snel geweest. En ik merk dat ik ook sneller een droog lichaam krijg. Meer zin in seks was voor mij niet bepaald nodig ;-) maar waar ik wel blij mee ben is dat ik het veel langer vol kan houden. Eigenlijk zou mijn vriendin deze beoordeling dus moeten schrijven.

 
Pagina:1
Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

1 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
 • Gevraagd door Haas
  op 2016-09-26
  1) Wat is de bijwerkingen van TestoPlus testosteron booster ? 2) kan diabetes type 2 patient TestoPlus testosteron booster gebruiken? Antwoord:
  Goedemiddag, TestoPlus is een veilige, natuurlijke formule die geen bijwerkingen heeft. Het product is veilig voor diabetici. Niet geschikt voor vrouwen en pas gebruiken boven de 18 jaar.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...