Gratis verzending v.a. € 45,-
Nu besteld, direct verzonden!

Contact


Brixters B.V.
Herenweg 15
3602 AM
Maarssen

E-mail: info@superfoodmarkt.nl
Telefoon: 020 – 30 90 400

KVK-nummer: 24397024
BTW-nummer NL: NL8159.96.767.B01

Incasso informatie voor abonnementen:
Naam op bankafschrift: Superfoodmarkt via Mollie
IBAN op bankafscrift: NL35DEUT7023142654

Over Fitplein / Superfoodmarkt.nl

Fitplein is een online platform over gezond leven, bewust leven. Op de website www.fitplein.nl vind je nieuws, blogs, artikelen en lekkere recepten die het je makkelijker maken om je leefstijl net iets gezonder te maken.

Wat voor jou gezond is, is een persoonlijke zoektocht: ieder mens is uniek. Waar we je bij willen helpen, is het categoriseren van informatie en het aanbieden van verschillende mogelijkheden als het gaat om gezonde voeding of alternatieven.

Fitplein gelooft in focus en specialisme. Wij helpen onze klanten via verschillende Facebook communities en webshops telkens weer de juiste keuze te maken naar een gezondere leefstijl.

We helpen je met de volgende Facebook pagina’s aan lekkere recepten:

We helpen je met de volgende webshops aan lekkere of nuttige producten:

Onze Fitplein webshops

Fitplein heeft drie webshops: www.superfoodmarkt.nl, www.optimaalwater.nl en www.fitplein.nl.

Bij www.superfoodmarkt.nl kun je terecht als je superfoods, hoogwaardige natuurvoeding, natuurlijke voedingsupplementen of natuurlijke lichaamsverzorging en natuurlijke huidverzorging wil kopen.

Alles is puur natuur, biologisch en zoveel mogelijk rauw, want alleen het allerbeste hebben wij voor je geselecteerd. Wat hebben ‘dure’ superfoods of andere hoogwaardige voedingsstoffen eigenlijk voor zin als je (een tijd) niet goed voor je lichaam hebt gezorgd?

Wat consumeren wij het meest? Water. Wat is het grootste bestanddeel in ons lichaam? Water. Hoe belangrijk is het dan dat wij zo goed mogelijk water tot ons nemen? Voor het optimaliseren van water kun je terecht op www.optimaalwater.nl. Daar kan je de beste waterfilters kopen en de beste vitalisators kopen

Weet je nog niet waar je moet beginnen met het verbeteren van je gezondheid of welke producten je het beste kan proberen voor jouw huidtype neem dan een kijkje op Fitplein.nl. Daar vind je de producten welke wij bij het Fitplein.nl team allemaal gebruiken. 

×