Zuurbase druppels (Lucovitaal - 30 ml) Bekijk groter

Zuurbase druppels (Lucovitaal - 30 ml)

Zink draagt bij aan de ondersteuning van een gezond zuur- base evenwicht. Een evenwichtige zuurgraad van het lichaam is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid.

Dit basisch mineralenconcentraat ondersteunt een neutrale pH waarde van 7 en weerspiegelt een goede zuur-base balans.

Ontzuren van je lichaam is nog nooit zo gemakkelijk gemaakt: drink dagelijks 5 glazen water met 3 druppels en je ziet je pH waarde neutraliseren.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 20,51 incl. BTW


Beoordelingen

Zuur Base druppels van Lucovitaal - gemakkelijk je lichaam ontzuren

Zink draagt bij aan de ondersteuning van een gezond zuur- base evenwicht. Een evenwichtige zuurgraad van het lichaam is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Deze zuurgraad wordt aangeduid met een pH waarde: Deze kan variëren van 0 tot 14, waarbij 0 de sterkste zuurgraad en 14 de hoogste alkalische (basische) reactie vertegenwoordigt. Een pH waarde van 7 is neutraal en weerspiegelt een goede zuur- base balans.

Een goed zuur- base evenwicht is goed voor het behoud van soepele spieren en gewrichten en draagt bij tot het behoud van gezonde cellen en weefsels. Het is dus van belang het voedingspatroon dusdanig samen te stellen dat er geen zuuroverschot ontstaat. Houd er hierbij rekening mee dat er meer zuurresten achter blijven in het lichaam naarmate je ouder wordt. Een basisch mineralenconcentraat draagt bij aan een normaal zuur- base evenwicht.

Productkenmerken Zuur Base druppels van Lucovitaal

  • Voor het dagelijks eenvoudig ontzuren van je lichaam
  • Slechts 5 maal per dag 3 druppels aan een glas water toevoegen
  • Verkrijgbaar in een verpakking van 30 ml, goed voor 2 maanden gebruik

Gebruiksaanwijzing Zuur Base druppels

Voeg 3 druppels toe aan een glas met drinkwater (200ml – 250ml). De pH waarde van het water wordt hierdoor verhoogd, waardoor basisch water ontstaat. Even roeren en daarna opdrinken. Doe dit 5 maal per dag, voor het beste resultaat verdeeld over de dag op een zo leeg mogelijke maag (bijvoorbeeld na het opstaan en voor het slapengaan alsmede 20 minuten voor of anderhalf uur na een maaltijd). Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Ingrediënten Zuur Base druppels

Gedestilleerd water, Kaliumhydroxide, Natriumhydroxide, Zinkchloride (1,5 mg zink per dagdosering van 15 druppels = 15% Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid).

Bevat 30 ml.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)