Zechsal Zuiveringszout (1 kg) Bekijk groter

Zechsal Zuiveringszout (1 kg)

Zechsal zuiveringszout is de hoogste kwaliteit natriumbicarbonaat, voor extra detox in je bad of voetenbad. Gegarandeerd vrij van aluminium. Helpt je lichaam ontzuren, afvalstoffen afvoeren en ondersteunt je afweersysteem. 

Zechsal Zuiveringszout (natriumbicarbonaat) werkt als een detox in bad of voetenbad: ontzuren en detoxen van je lichaam door het afvoeren van afvalstoffen.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 11,50 incl. BTW


Beoordelingen

Zechsal Zuiveringszout - hoge kwaliteit natriumbicarbonaat

Zechsal zuiveringszout productkenmerken

Hoogste kwaliteit natriumbicarbonaat, voor extra detox in uw bad of voetenbad. Gegarandeerd vrij van aluminium. 

  • ontzuurt het lichaam
  • voert afvalstoffen af
  • ondersteunt het afweersysteem

Hoe werkt Zechsal zuiveringszout?

Een geweldige combinatie met Zechsal voetenbad of bad. Bij gezamenlijk gebruik versterken Zechsal zuiveringszout en Zechsal magnesium elkaar. Natriumbicarbonaat (NaHCO3-) vormt een basische buffer in ons bloed. Het zorgt ervoor dat het bloed licht alkalisch blijft (pH 7.36) door zure afvalstoffen te neutraliseren.Natriumbicarbonaat wordt in de volksmond ook wel zuiveringszout genoemd vanwege de zuiverende werking bij het verwijderen van zuren. 

Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat naarmate we ouder worden, de hoeveel natriumbicarbonaat in ons bloed afneemt. Dr. Lynda Frassetto heeft laten zien dat een substantiële afname van de bicarbonaatbuffers begint bij de gemiddelde leeftijd van 40 jaar. Vanaf deze leeftijd ontstaan ook veel verzuringsklachten. 

Dosering en gebruik

Voeg 20 gram (1 eetlepel) toe op een voetenbad en ca. 100 gram op een ligbad. De aanbevolen watertemperatuur is 37 graden Celsius. Geurliefhebbers voegen een paar druppels etherische olie toe. Maximaal twee keer per week gebruiken i.v.m. het sterke detox effect.

Ingrediënten Zechsal Zuiveringszout

Natrii hydrogenocarbonas

Zechsal producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen conserveermiddelen. Zechsal zuiveringszout is onder GMP condities geproduceerd. 

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...