Vitashine Vitamine D3 tabletten (1.000iu/2.500iu)

Vitashine D3 is een plantaardige vitamine D3 (cholecalciferol). Dit is afkomstig van een speciale, biologische plantaardige bron genaamd korstmossen (lichen). Normaal gesproken wordt vitamine D3 gewonnen uit schapenwol (lanoline) of andere dierlijke bronnen maar Vitashine D3 is prima geschikt voor vegetariërs en veganisten! 

Verkrijgbaar in 1.000IU en 2.500IU. 

Vitashine D3 is een plantaardige, hooggedoseerde Vitamine D3 uit korstmos, geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

5
5.00/5 - 1 beoordeling

Beoordeling toevoegen

€ 14,22 incl. BTW

  • 1.000iu
  • 2.500iu


Beoordelingen

Vitashine Vitamine D3 tabletten - in 1.000IU en 2.500IU

Productvoordelen Vitashine Vitamine D3

  • Vitashine Vitamine D3 is 's werelds enige Vitamine D3 die is geregistreerd bij de Vegetarian Society en Vegan Society
  • 1000IU en 2500IU tabletten
  • biologisch, plantaardig, non-GMO

De grote vraag: wat is Vitashine Vitamine D3?

Vitashine Vitamine D3 is een 100% plantaardige vitamine D3 (Cholecalciferol), afkomstig uit een speciale, biologische plantaardige bron, genaamd korstmos (Lichen). 

Korstmossen zijn kleine unieke plantensoorten, bestaande uit een symbiotische combinatie van een schimmel met algen. Dit geeft ze unieke eigenschappen zoals kunnen overleven in extreme klimaten. Korstmossen zien eruit als mos of kleine planten en groeien over de hele wereld, waaronder het noordpoolgebied, woestijnen, aan de grond in bossen en overal om ons heen groeien ze op grafzerken, banken, rotsen enz. Er zijn veel verschillende soorten korstmossen en Vitashine werkt alleen met een zorgvuldig geselecteerde stam die rijk is aan vitamine D3 om de hoge dosering per tablet te kunnen garanderen. 

Zorgvuldige duurzame teelt en winning

Vitashine heeft veel onderzoek gedaan naar het winnen van de vitamine D3 rijke olie met behoud van de stabiliteit. Vitashine ontwikkelde eenexclusief systeem om de olie te extraheren in een geheel gecontroleerde omgeving op het gebied van licht, warmte en vochtigheid. Dit gebeurt op de plaats waar de duurzaam geteelde korstmos verkregen wordt om op die manier optimale versheid te garanderen.

Korstmos is een plantaardige bron en de hoeveelheid vitamine D3 is niet 100% stabiel door natuurlijke omstandigheden. Elke gekweekte partij wordt getest om de exacte hoeveelheid vitamine D3 te meten en te kunnen garanderen. 

Ingrediënten Vitashine D3

Maltodextrine, Vitashine plantaardige bron van vitamine D3 (zetmeel, sucrose, siliciumdioxide, antioxidanten (D-Alpha, tocoferol, ascorbylpalmitaat), Cholecalciferiol), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat).

Gebruiksaanwijzing Vitashine D3 tabletten

1 tablet per dag. Voor een optimale absorptie direct na de maaltijd innemen. De tabletten kunnen met water worden doorgeslikt. Geschikt voor elke leeftijd. 60 tabletten per verpakking. 

Recensies (1)

Cristel

2015-11-25
5

Heel blij ben ik met deze vitamine! Het is het enige plantaardige merk dat ik ken. Sinds mijn jeugd ben ik al vegetarisch en sinds kort ook vegan, dus ik heb ook helemaal geen andere keuzes in d3. Ook fijn dat jullie zo'n hooggedoseerde versie hebben. Ga zo door!

 
Pagina:1
Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...