Vitals - PeaPure palmitoylethanolamide (400 mg) Bekijk groter

Vitals - PeaPure palmitoylethanolamide (400 mg)

PeaPure bevat 400 mg zuivere palmitoylethanolamide (PeaPure®) per vegetarische capsule zonder onnodige additieven.

Vitals PeaPure palmitoylethanolamide (400 mg) 90 capsules

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 66,84 incl. BTW


Beoordelingen

Vitals - PeaPure palmitoylethanolamide (400 mg)

Palmitoylethanolamide (PEA, spreek uit peejaa) is een lichaamseigen stof die in de cel aangemaakt kan worden als reactie op bepaalde prikkels. Ook bevat voedsel kleine hoeveelheden van deze stof, met name eieren, pinda’s, soja, (orgaan)vlees en vis.

In bepaalde situaties waarbij er een verhoogde behoefte bestaat, kan het zinvol zijn extra PEA te nemen in de vorm van een supplement. Omdat PEA lichaamseigen is wordt het uitstekend opgenomen uit de darm en gemakkelijk getransporteerd naar de weefsels. Na gebruik wordt het eenvoudigweg in de cel afgebroken tot zijn bouwstenen. Voor een optimale opname en benutting van PEA is het van groot belang om te kiezen voor een supplement dat zo zuiver mogelijk is en een hoge dosering heeft. PeaPure bevat 400 mg zuivere palmitoylethanolamide (PeaPure®) per vegetarische capsule zonder onnodige additieven.

Inhoud en Samenstelling

Inhoud 400 mg PeaPure - 90 capsules

Samenstelling per 3 capsules (dagdosering): 
Palmitoylethanolamide (PeaPure®)1200 mg

Bevat geen: Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten, en is vrij van GMO.

Hoe te gebruiken

Gedurende de eerste twee maanden driemaal daags een capsule bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. De dagdosering kan ook in twee keer ingenomen worden (bijvoorbeeld in de ochtend twee capsules en ’s avonds een capsule).

Gebruikers van PeaPure merken meestal verbetering in de eerste weken van het gebruik. Pas na twee maanden consequent gebruik kan de werking van PeaPure goed beoordeeld worden. Vanaf dat moment wordt duidelijk of langer gebruik zinvol is. Wanneer na twee maanden het gewenste effect bereikt is, kan de dosering in veel gevallen worden verlaagd naar tweemaal daags een capsule.

Vanaf vier maanden kunt u overwegen om:

  • door te gaan met de inname van tweemaal daags een capsule 

  • de inname terug te brengen tot eenmaal daags een capsule 

  • de inname te beëindigen

Indien het resultaat na het verlagen van de dosering afneemt, wordt geadviseerd om de dosering weer te verhogen tot twee- of driemaal daags een capsule.

Let op

Bij een verminderde lever- of nierfunctie kan het raadzaam zijn de dosering op te bouwen. Begin dan met een capsule per dag en bouw het binnen een week op tot de normale dagdosering van drie capsules. Er zijn onvoldoende gegevens bekend over de veiligheid van PeaPure tijdens de zwangerschap. Om deze reden wordt gebruik tijdens zwangerschap afgeraden.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...