Vitals Ester C 1.000mg + (90 tabletten) Bekijk groter

Vitals Ester C 1.000mg + (90 tabletten)

Vitamine C als calciumascorbaat. Ester-C wordt ten opzichte van ascorbinezuur sneller opgenomen, leidt tot een hogere vitamine C-spiegel in het bloed, wordt langer vastgehouden in het lichaam en veroorzaakt geen spijsverteringsklachten of aantasting van het tandglazuur. De bioflavonoïden in Ester C zijn synergisten van vitamine C; ze verbeteren de opname van vitamine C.

Vitals bio Ester is 4 x krachtiger dan gewone vitamine C, ondersteunt het immuunsysteem, draagt bij aan de vorming van collageen, helpt beschermen tegen vrije radicalen en is niet zuur.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 33,88 incl. BTW


Beoordelingen

Vitals Bio Ester C 1.000mg +

Calciumascorbaat met vitamine C metabolieten en bioflavonoïden. Dit supplement is 4 x krachtiger dan gewone vitamine C! 

Productvoordelen Vitals Bio Ester C 1.000mg +

  • 4 x krachtiger dan gewone vitamine C!
  • ondersteunt het immuunsysteem
  • draagt bij aan de vorming van collageen
  • tegen vrije radicalen
  • niet zuur
  • blijft langer in het lichaam dan gewone vitamine C

Werking Vitals Bio Ester C 1.000mg +

Ester-C wordt wel beschouwd als de derde generatie vitamine C na ascorbinezuur en de mineraalascorbaten. Zodra vitamine C in het lichaam is opgenomen, wordt het omgezet in metabolieten, waarvan de belangrijkste threonzuur is. Deze metabolieten bevorderen de opname en benutting van vitamine C in het lichaam. Bovendien blijkt threonzuur in staat om reeds in het lichaam opgeslagen vitamine C te mobiliseren en beschikbaar te maken. Ester-C bestaat uit een complex van calciumascorbaat met calciumgebonden, natuurlijke metabolieten van vitamine C. Ester-C wordt ten opzichte van ascorbinezuur sneller opgenomen, leidt tot een hogere vitamine C-spiegel in het bloed, wordt langer vastgehouden in het lichaam en veroorzaakt geen spijsverteringsklachten of aantasting van het tandglazuur. De bioflavonoïden in Ester C zijn synergisten van vitamine C; ze verbeteren de opname van vitamine C.

Vitamine C heeft tal van gezondheidsbevorderende effecten. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem. Vitamine C draagt verder bij aan een normale energiestofwisseling en helpt om vermoeidheid te verminderen. Ook heeft vitamine C een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt het bij aan een normaal psychologisch functioneren. Vitamine C levert een bijdrage aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Doordat vitamine C bijdraagt aan de vorming van collageen ondersteunt het een goede conditie van de bloedvaten, botten, kraakbeen, huid, tandvlees en tanden. Bovendien draagt vitamine C bij tot de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E en is het van belang voor de opname van ijzer uit plantaardige bron.
 
De mens kan zelf geen vitamine C synthetiseren en is voor de vitamine C-voorziening volledig afhankelijk van de voeding. Vitamine C is wateroplosbaar en komt in het hele lichaam verspreid voor.

Samenstelling per tablet Vitals Bio Ester C 1.000mg +

Samenstelling per tablet: % ADH
Ester-C complex (calciumascorbaat en 
calcium gebonden metabolieten) *
1000 mg-
(dit bevat vitamine C790 mg)988%
Calcium90 mg11%
Citrusbioflavonoïdencomplex
(met 60% bioflavonoïden)
100 mg-

*Ester-C® is een geregistreerde merknaam van The Ester-C Company.

Ingrediënten Vitals Bio Ester C 1.000mg +

Ester-C, vulstoffen: microkristallijne cellulose (cellulosegel), cellulosegom; citrusbioflavonoïdencomplex, bindmiddel: stearinezuur, glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, glycerol, carnaubawas, antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Allergeneninformatie Vitals Bio Ester C 1.000mg +

Vrij van soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs.

Gebruiksaanwijzing Vitals Bio Ester C 1.000mg +

1-2 tabletten per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Let op

Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...