Aanbieding! UltraDetox Plus (Young Again - 60 capsules) Bekijk groter

Ultra Detox Plus (Young Again - 60 capsules)

Een gepatenteerde formule voor het ontgiften en verwijderen van afvalstoffen uit het maag-/darmkanaal voor een betere gezondheid en efficiëntere opname van voedingsstoffen en supplementen.

Geen enkel dieet kan slagen zonder een schoon en goed functionerend darmkanaal!

Detox plus is een uitstekende ondersteuning om zelf je lichaam te ontgiften. Het is een natuurlijk detox supplement zonder bijwerkingen.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 22,66 incl. BTW

-€ 3,00

€ 25,66 incl. BTW


Beoordelingen

Detox Plus - super krachtig en natuurlijk

Waarom detoxen?

De dikke darm kan overbelast raken door onze ongezonde eetgewoontes en vezelarm voedsel. Dat resulteert al gauw in verstopping en een zeer onregelmatige stoelgrang. Daardoor blijven afvalstoffen te lang opgehoopt in het lichaam wat diverse gezondheidsproblemen kan veroorzaken.

Een verstoorde darmflora, slechte spijsvertering, en het achterblijven van afval in de dikke darm, is van invloed op het gehele lichaam. Achtergebleven afvalstoffen vormen uiteindelijk een dikke aangekoekte laag aan de binnenzijde van de darmwand. Die laag is een bron van rottingsbacteriën die gassen en gifstoffen produceren die het hele lichaam vervuilen. Ook ons bloed en alle andere llichaamssappen kunnen vervuilen. Het lichaam raakt in een chronische stand van verzuring.

Werking van UltraDetox Plus

Om snel af te vallen is het belangrijk dat je een schoon en goed functionerend darmkanaal hebt. Daar ontbreekt het bij veel mensen aan, en dat is ook de reden waarom een dieet kan mislukken.

Door een overdaad van suiker, eiwit en vet en een tekort aan vezels, groente en fruit blijft een deel van het voedsel half verteerd in het darmkanaal achter. Dat kan leiden tot een opgeblazen gevoel, een verhoogd risico op schimmelinfecties en een onregelmatige stoelgang of verstopping. Bovendien wordt het voor het lichaam onmogelijk om voedingsstoffen op te nemen via de sterk vervuilde darmwand.

De UltraDetox Plus is een kuur van 30 dagen die zorgt voor een schoon en goed functionerend darmkanaal waardoor niet alleen voedsel maar ook supplementen beter worden opgenomen en effectiever hun werk kunnen doen.

UltraDetox Plus is geen moeilijk vol te houden vastenkuur maar een grondige interne reniging om opgehoopte afvalstoffen en toxines uit het maag- en darmkanaal te verwijderen.

Bijwerkingen en contra-indicaties

Van dit 100% natuurlijk product izjn geen bijwerkingen bekend, of contra-indicaties.

Dosering

2 capsules per dag met water innemen. Tijdens de kuur dienen minstens 8 glazen water per dag te worden gedronken om de losgekomen toxische afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...