Tarwegraspoeder (biologisch - rauw - 100 gram)

Biologisch tarwegraspoeder is door de grote hoeveelheid vitamine c en mineralen een echte energiebooster. Het zorgt voor een hoge weerstand en draagt bij aan een goed werkend immuunsysteem. 

Biologisch en 100% rauw.

Biologisch tarwegraspoeder is door de grote hoeveelheid vitamine c en mineralen een echte energiebooster. Het zorgt voor een hoge weerstand en draagt bij aan een goed werkend immuunsysteem.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 7,46 incl. BTW


Beoordelingen

Tarwegraspoeder - hoge voedingswaarde

Biologisch tarwegras is de plant waar uiteindelijk tarwe uit ontstaat waarvan meel en andere producten worden gemaakt. Het heeft een extreem goede invloed op de gezondheid en bevat tijdens de groeifase een hoge concentratie mineralen, vitaminen en enzymen.

Productvoordelen tarwegraspoeder

  • Rijk aan vitamine C. Vitamine C draagt bij aan een goede weerstand, gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Bovendien is vitamine C verantwoordelijk voor de energievoorziening en is het ook nog eens goed voor een goed functionerend zenuwstelsel.
  • Bevat een hoge concentratie vitamine A: werkt anti-infecterend en zorgt voor een goede weerstand, gezichtsvermogen en gezondheid van de huid en het tandvlees.
  • Bevat B12 en kobalt, welke zorgen voor de vorming van gezonde rode bloedcellen en een goede werking van het zenuwstelsel. Tevens is vitamine B12 goed voor de stofwisseling en draagt het bij aan de energievoorziening.
  • Verder bevat tarwegraspoeder de vitaminen E en K. Goed voor gezonde hersenen, botten en bloed.
  • De mineralen ijzer, calcium, kalium, magnesium, fosfor, natrium, kobalt en zink zorgen voor een flinke hoeveelheid energie. Verder zijn deze mineralen goed voor sterke botten (calcium, magnesium, fosfor, zink), gezond functioneren van het bloed (ijzer, calcium, kalium, natrium), de stofwisseling (calcium, fosfor), het functioneren van spieren en zenuwen (ijzer, kalium, magnesium, natrium), de vochthuishouding (natrium) en de gezondheid van haar, huid en geheugen, het afweersysteem, de vruchtbaarheid en vernieuwing van weefsel (zink).

Doelstellingen tarwegraspoeder

Door de enorme hoeveelheid vitamine C en mineralen is tarwegraspoeder een echte energie booster. Tarwegraspoeder is op lange termijn goed voor hoge weerstand en het immuunsysteem.

Waarom heb je aan weinig tarwegraspoeder nodig?

Je hebt maar heel weinig tarwegras per dag nodig waardoor je met een kleine hoeveelheid een groot deel van de dagelijkse elementen binnenkrijgt. Eén shotje tarwegraspoeder per dag staat gelijk aan bijna een kilo fruit. Tarwegraspoeder werkt cholesterolverlagend en alkaliserend (gaat zuur tegen) waardoor cellen beter functioneren. Alsof het nog niet genoeg is, werkt tarwegraspoeder ook nog eens ontgiftend voor lever, darmen en nieren!

Gebruiksaanwijzing tarwegraspoeder

Meng één lepel tarwegraspoeder met 30 ml water en drink het op. De smaak is niet heel lekker maar als je dit een aantal keer hebt gedaan, went het vanzelf.

Je kunt tarwegraspoeder ook toevoegen aan je favoriete smoothie, sap, shake of toetje voor een frisse, voedzame smaak. Het beste is om de dosering langzaam op te bouwen tot maximaal tweemaal daags een volle theelepel.

Wat is tarwegras

Tarwegras is de jonge scheut van de bekende tarwe. Graan wordt al eeuwenlang gebruikt als een belangrijk onderdeel in onze voeding, maar pas in de 20ste eeuw werd de bijzondere voedingswaarde van het ontkiemende zaad ontdekt. Tarwegras bevat namelijk 90% van alle vitaminen en mineralen die een mens dagelijks nodig heeft. Eén dosis tarwegras per dag staat gelijk aan een kilo fruit en groente! 

Tarwegras bevat naast de vitaminen A, C, E, B1, B2, B3, B6, B12 en K maar liefst 91 mineralen en 80 enzymen. Het plantje bestaat voor bijna 70% uit chlorofyl, dat naast een vitaliserende ook een ontgiftende werking heeft op het lichaam door zijn alkalische werking. 

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...