Sunwarrior Activated Barley - geactiveerde gerst (454 gram)

Sunwarrior Activated Barley is gemaakt van geactiveerde gerst (op lage temperatuur gestoomde gerst waardoor deze net gaat ontkiemen).

Activated Barley geeft langdurig energie af aan je lichaam en houdt je bloedsuikerspiegel stabiel. Hierdoor ontstaan geen energiedips en moeheid. Langdurige energie zonder hongergevoel is ideaal voor mensen die aan het afslanken zijn of die veel sporten. 

Sunwarrior Activated Barley geeft langdurig energie af aan je lichaam en zorgt ervoor dat je suikerspiegel stabiel blijft. Ideaal als je wil afvallen of intensief sport.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 34,95 incl. BTW


Beoordelingen

Sunwarrior Activated Barley - gerst op het punt van ontkiemen

Het plantaardige Sunwarrior Activated Barley is ontwikkeld vanuit een eeuwenoude superfood dat wereldwijd wordt gebruikt om prestaties te verbeteren en uithoudingsvermogen te behouden. Door het activeren van de gerst heeft Sunwarrior deze rauwe superfood opgetild naar een niet te evenaren niveau van vitaliteit. De gerst wordt geplukt terwijl deze op het punt van ontkiemen staat. Op dat moment is de gerst op het hoogste punt van bio-energie, waar het de beste mix bevat van vezels en enzymen en de ultiem trage verbranding van koolhydraten. Een zeer geavanceerde techniek voor het beste rauwe resultaat!

Productvoordelen Sunwarrior Activated Barley

 • Langzame verbranding van koolhydraten levert doorlopend duurzame energie
 • Laag op de glycemische index (GI 27)
 • Duizenden actieve enzymen
 • Geschikt voor actieve sporters en bodybuilders
 • Gemaakt van geactiveerde gerst, waardoor het een maximale hoeveelheid voedingsstoffen bevat (net als met kiemgroente)
 • Bevat langeketen koolhydraten waarbij alle natuurlijke enzymen behouden zijn
 • Samengesteld uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten
 • Rauwe en plantaardige superfood
 • Hoge tocotriënol en beta-glucan niveaus
 • Langzaam verbrandende koolhydraatketen: de ultieme langzaam brandend carb
 • Biedt langdurige energie voor een training

Doelstelling Sunwarrior Activated Barley

Activated Barley geeft langdurig energie af aan je lichaam en houdt je bloedsuikerspiegel stabiel. Hierdoor ontstaan geen energiedips en moeheid. Landurige energie zonder hongergevoel is ideaal voor afslanken en voor intensieve sporters.

Gebruiksaanwijzing Sunwarrior Activated Barley

Roer dagelijks een eetlepel door water, rijstmelk, (eiwit)shake, sap of smoothie. Verwerken door een smoothie met de blender kan ook prima. 

Op een koele en droge plek buiten de koelkast bewaren. 

Ingrediënten Sunwarrior Activated Barley

Biologische geactiveerde (pre-gekiemde) gerstpoeder

Inhoud: 454 gram. 

Wat is geactiveerde gerst? Wat is activated barley?

Waterdamp en lage temperaturen zorgen ervoor dat de gerstekorrels van Sunwarrior ontkiemen voordat ze verder worden verwerkt, dus voordat ze worden gefermenteerd en gedroogd in poedervorm.

Waarom doen ze dat? 

Zaden en granen hebben bijzonder veel voedingsstoffen in zichzelf opgesloten die zijn bedoeld om het zaadje tot een kiemplantje en vervolgens een jonge plant te laten uitgroeien. Gerstekorrels hebben dus alle voedingsstoffen al in zich om de enorme groei van een zaadje tot een jong plantje te kunnen ondersteunen in enkele dagen na het ontkiemen. Je kunt je wel voorstellen hoe voedingsrijk een gerstekorreltje hiervoor moet zijn! Kiemen activeert en ontsluit al deze vitale voedingsstoffen tijdens de gisting en maakt ze meer biologisch beschikbaar: 

 • verhoogt de opname
 • verbetert de spijsvertering
 • levert probiotica

Waarom geeft Sunwarrior Activated Barley zoveel energie?

Gerst is rijk aan complexe koolhydraten die langzaam afbreken, langzaam worden geabsorbeerd en zeer langzaam verbranden. Dit klinkt wellicht alsof gerst juist niet zoveel energie kan leveren, maar het tegenovergestelde is waar: het langzame verbruik van koolhydraten voorziet je lichaam van een zeer stabiele en duurzame stroom van glucose zodat je spieren en hersenen continu van energie worden voorzien. Je lichaamscellen worden dus doorlopend gevoed en voorzien van energie! En precies hierom geeft Activated Barley je niet de bekende pieken en dalen die je uit andere koolhydratenbronnen wel herkent die resulteren in ups & downs, vermoeidheid en crashes. 

 • Biedt langdurige energie voor meer uithoudingsvermogen en conditie
 • Levert alle brandstof die je lichaam nodig heeft om snel te herstellen en weer op te bouwen na de training

Sunwarrior Activated Barley houdt je bloedsuikerspiegel stabiel

Gerst scoort bijzonder laag op de glycemische index (GI 27), veel lager dan andere granen, en de beta-glucanen in gerst zorgen er bovendien voor dat de glycemische index van producten waar deze gerst aan wordt toegevoegd ook wordt verlaagd.

Activated Barley boost je immuunsysteem

Bèta-glucanen triggeren je immuunsysteem om meer actief, waakzaam en effectief zijn. Beta-glucanen stimuleren macrofagen en lymfocyten, die op zoek gaan en virussen en defecte cellen om deze te vernietigen.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...