Spirulina 50% + Chlorella 50% 500 mg (Naturea - 250 gram totaal)

Chlorella voedt alle 60 triljoen cellen in ons lichaam. Chlorella is de rijkste bron van chlorofyl en de rijkste natuurlijke bron van DNA en RNA, essentieel voor cellulaire groei en reparatie. Spirulina bevat bijna 70% eiwit, hoger dus dan in elk ander natuurlijk voedsel. Beide zijn enorm rijk aan vitaminen en mineralen.

Let op: u ontvangt 1 verpakking chlorella en 1 verpakking spirulina. 

Naturea heeft spotgoedkope biologische chlorella en spirulina voor meer energie en een betere weerstand. Uitstekend product voor het ontgiften van je lichaam.

Meer details

5
5.00/5 - 2 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 21,54 incl. BTW


Beoordelingen

Biologische spirulina 50% + chlorella 50%

Chlorella voedt en stimuleert direct alle 60 triljoen cellen in ons lichaam. Chlorella is de rijkste bron van chlorofyl en de rijkste natuurlijke bron van DNA en RNA, essentieel voor cellulaire groei en reparatie. Spirulina bevat van nature 60 tot 70% eiwit, hoger dus dan in elk ander natuurlijk voedsel. Chlorella en spirulina zijn rijk aan vitaminen en mineralen en andere voedingsstoffen. 

Omdat chlorella en spirulina vaak worden gecombineerd, hebben wij een pakketje gemaakt van biologische chlorella en spirulina. 

Inhoud:1 pakket bevat 

 • 125 gram biologische chlorella tabletten (ongeveer 250 stuks)
 • 125 gram biologische spirulina tabletten (ongeveer 250 stuks)

Productvoordelen spirulina + chlorella (50-50)

 • Spirulina-chlorella bevat een breed spectrum aan micro-nutriënten: vitaminen, mineralen, essentiële aminozuren, essentiële vetzuren en phytochemicaliën.
 • in te zetten als ontgiftingskuur
 • voor het optimaal functioneren van het afweersysteem
 • voor een gezonde darmwerking
 • voor een makkelijke spieropbouw
 • de ideale superfoods voor meer energie

Wat is er zo goed aan spirulina en chlorella

Spirulina en chlorella zijn twee microalgen die reeds miljoenen jaren in het zuivere water rond het evenaargebied groeien. Deze micro-algen zijn eetbaar voor de mens, je kan ze dus consumeren zoals elke andere vorm van voeding. Deze microalgen bevatten onnoemelijk veel nutriënten: vitaminen, mineralen, spoorelementen (micro-mineralen), essentiële vetzuren, proteïnen, nucleïnezuren (RNA en DNA), chlorofyl, en een breed spectrum van phyto-chemicaliën. In feite bevatten zij elk nutriënt dat een menselijk lichaam nodig heeft (je zou er theoretisch kunnen op overleven).

Chlorella en spirulina bevatten bovendien veel proteïnen, meer in % en beter verteerbaar dan proteïnen uit dierlijke voeding. 

Inhoud

250 gram biologische spirulina en chlorella in 2 verpakkingen:  

 • 125 gram biologische chlorella tabletten (ongeveer 250 stuks)
 • 125 gram biologische spirulina tabletten (ongeveer 250 stuks)

Herkomst biologische chlorella en spirulina

Deze biologische chlorella en spirulina zijn beide afkomstig uit Hainan Island, waar geen industrie op het eiland aanwezig is.

Deze biologische chlorella en spirulina zijn biologisch gecertificeerd, gegarandeerd GM-vrij en vrij van pesticiden of zware metalen, conserveringsmiddelen, bindmiddelen, vulstoffen of synthetische toevoegingen. 

Dosering biologische chlorella en spirulina

Beginnersdosering of kinderen: 6 tot 10 tabletten per dag (3 tot 5 gram) (de helft chlorella en de helft spirulina)

Normale dosis voor volwassenen: 10 tot 20 tabletten per dag (5 tot 10 gram) (de helft chlorella en de helft spirulina)

Therapeutische dosering: 20 tot 40 tabletten per dag (10 tot 20 gram) (de helft chlorella en de helft spirulina)

De tabletten kunnen 's ochtens of verspreid over de dag worden ingenomen. Innemen met water vóór de maaltijd of voor het sporten. 

Let op: chlorella en spirulina zijn beide sterk ontgiftend. Als je voor het eerst met deze supplementen begint, bouw dan de dosering voorzichtig op. Begin met driemaal daags 2 tablet en voer dat rustig op. 

Over Naturea

Naturea is het huislabel van Fitplein. Fitplein doet er alles aan om producten van hoge kwaliteit tegen goede prijzen aan consumenten aan te bieden. Soms kan dat door bepaalde goede merken te verkopen, soms door goedkoop in te kopen en het product in eigen label aan consumenten aan te bieden. In dit geval is Fitplein in staat geweest om de biologische spirulina en chlorella tegen de beste prijs onder eigen label aan te bieden. 

Recensies (2)

V André

2016-09-04
5

Inderdaad superfood! Geen last meer van pijnlijke gewrichten en spieren. 4 kg kwijt na 4 weken zonder eetgewoonten te veranderen. Wel iets minder eetlust.

 
Boukje

2015-10-31
5

Fijn dat in dit product chlorella en spirulina gecombineerd zijn. Allebei biologisch en rauw, wat voor mij de belangrijkste reden is om dit product te kopen. Zo koop ik tenminst ECHTE voedingswaarde.

 
Pagina:1
Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

6 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
 • Gevraagd door Inge
  op 2015-06-16
  is dit product biologisch Antwoord:
  Dag Inge,Het product chlorella / spirulina 50% is biologisch.Groet, Maureen
 • Gevraagd door ROBERT FLUIT
  op 2015-08-02
  IK HEB DEZE TABLETTEN GEKOCHT MAAR IK KAN NIET ONTDEKKEN WAAR STAAT HOEVEEL IK PER DAG MAG INNEMEN KUNT U MIJ DIT EVEN VERMELDEN ! ALVAST BEDANK ! GROET ROBERT Antwoord:
  Hi Robert, je kan de dosering opvoeren tot 15 tabletten per dag. Dat is een dosering als je het product als kuur inzet. Als onderhoudsdosering volstaan 6 tot 8 tabletten per dag. Hartelijke groet, Rosa
 • Gevraagd door een gast
  op 2015-08-04
  wat is het land van herkomst? Antwoord:
  Beste Diana, het land van herkomst is Taiwan. Hartelijke groet, Rosa
 • Gevraagd door een gast
  op 2016-01-24
  Wanneer kan je dit product het beste innemen Is dit voor, tijdens of na de maaltijd? Antwoord:
  Dag,Het product spirulina en chlorella kunt u het beste tijdens de maaltijd innemen.
 • Gevraagd door Marijke
  op 2016-10-01
  Heeft deze Chlorella een gebroken celwand? Ik heb namelijk het volgende gelezen op een andere website: "Na de oogst is Chlorella nog onbruikbaar voor mensen. Chlorella is namelijk van nature omgeven door onverteerbare 3 lagen dikke celwand. Daarom wordt de celwand van deze Chlorella gebroken." Antwoord:
  Beste Marijke, de chlorella heeft een gebroken celwand voor de opneembaarheid voor het menselijk lichaam.
 • Gevraagd door Hala
  op 2017-06-27
  Betreft dit Chlorella Pyrenoidosa? Heeft dit de zelfde kwaliteit als de losse spirulina en chlorella die jullie verkopen? Betreft de losse verpakkingen chlorella of spitulina pillen of poeder? Alvast bedankt. Groetjes. Antwoord:
  Ja dat betreft dit. Het is dezelfde kwaliteit als de lossen zakken, alleen andere hoeveelheden en een combinatie op verzoek van veel klanten. Het betreft pillen, geen poeder.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...