Skalaris - Revitaliserende crème (50 ml)

De biologische revitaliserende gezichtscrème van Skalaris is ontwikkeld om de structuur en elasticiteit van de huid te herstellen waardoor een stralende en gezonde huid ontstaat.

De biologische revitaliserende gezichtscrème van Skalaris is ontwikkeld om de structuur en elasticiteit van de huid te herstellen waardoor een stralende en gezonde huid ontstaat.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 29,95 incl. BTW


Beoordelingen

Skalaris - Revitaliserende crème (50 ml)

De revitaliserende gezichtscrème van Skalaris is speciaal ontwikkeld om de structuur van de huid te herstellen waardoor een stralende en gezonde huid ontstaat. De actieve extracten van natuurlijke oliën en andere natuurlijke biologische ingrediënten hebben krachtige anti-oxidatieve eigenschappen die de huid beschermen tegen vrije radicalen en de natuurlijke vetbeschermingslaag stimuleren.

De receptuur van de revitaliserende gezichtscrème is ontwikkeld voor de onzuivere, problematische huid. Het bevat een unieke combinatie van krachtige plantenextracten en zeoliet.

Ingrediënten

water, zeewier, olijfolie*, gele bijenwas *, wolvet, zeoliet, kruidenwas ***, zwarte komijnzaad olie*, zeezout, vitamine E *, rode zonnehoed extract, berberis extract, grote engelwortel extract, magnesiumchloride, * rozemarijn blad extract, lavendelolie *, laurierolie *, citroenzuur, zilvercitraat, nisine, lactoccocus lactis ferment, polyepsilon lysine (aminozuur), linalool**, limonene**.

* ingrediënten van gecertificeerde biologische landbouw

** ingrediënten van natuurlijke essentiële oliën

*** natuurlijke emulgerende was

Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong, er zijn geen chemicalien gebruikt bij de bereiding enn conservering. Ook de toevoeging van het oplosmiddel alcohol kan dankzij de unieke natuurlijke verwerking en bereiding worden vermeden.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...