Skalaris - Nachtcrème (50 ml)

De gezichtscrème voor  de nacht is een vochtinbrengende gezichtscrème die de natuurlijke nachtelijke herstelprocessen van de huid stimuleert. Dankzij de extra verzorgende werking van de natuurlijke ingrediënten wordt herstel van de huidstructuur ondersteund, worden bestaande rimpels verminderd en lijntjes verzacht.

De gezichtscrème voor de nacht is een vochtinbrengende gezichtscrème die de natuurlijke nachtelijke herstelprocessen van de huid stimuleert.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 29,95 incl. BTW


Beoordelingen

Skalaris - Nachtcrème (50 ml)

De natuurlijke gezichtscrème voor 's nachts is een vochtinbrengende gezichtscrème die de natuurlijke nachtelijke herstelprocessen van de huid stimuleert. Dankzij de bijzondere verzorgende werking van de natuurlijke ingrediënten wordt herstel van de huidstructuur ondersteund, bestaande rimpels verminderd en lijntjes verzacht. Regelmatig gebruik van deze gezichtscrème helpt rimpelvorming te vertragen en beschermt de huid tegen veroudering.

Skalaris Health presenteert met haar nieuwe lijn huidverzorging een nieuwe visie op gezondheid, schoonheid en een natuurlijke manier van leven. Dankzij unieke technologie zijn we erin geslaagd een 100% natuurlijke huidverzorging te creëren, zonder synthetische ingrediënten en met 91% gecertificeerde biologische ingrediënten en eersteklas natuurlijke extracten. Ook bij de productie van de huidverzorging is er geen gebruik gemaakt van synthetische ingrediënten.

Onze huidverzorging producten bevatten geen  parabenen, sulfaten, petrochemische bestanddelen,  siliconen olie, ethanolamines,  SLS  synthetische  kleurstoffen of phtalaten en zijn niet op dieren getest.

Ingrediënten

water, olijfolie *, zeewier, wolvet, gele bijenwas*, zwarte komijnzaadolie *, kruidenwas***,zeezout, zeoliet,vitamine E*, rozemarijnblad extract *, magnesium chloride, lavendelolie *, laurierbladolie *, citroenzuur, zilvercitraat, lactoccocus lactis ferment, lysine, aminozuur, linalool**, limonene**

* ingrediënten afkomstig van gecertificeerde biologische landbouw

** ingrediënten afkomstig van natuurlijke essentiële oliën

*** natuurlijke emulgerende was

Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...