Skalaris - Crème voor de gevoelige huid (50 ml)

Deze Skalaris gezichtscrème voor de gevoelige huid bevat een combinatie van ingrediënten die hydrateert en actief werkt aan verzorging en bescherming van de gevoelige huid, waardoor deze er natuurlijk zacht, glad en gezond uit gaat zien. Dankzij de volledig natuurlijke ingrediënten is de gezichtscrème effectief en zacht om te gebruiken.

Deze Skalaris gezichtscrème voor de gevoelige huid bevat een combinatie van ingrediënten die hydrateert en actief werkt aan verzorging en bescherming van de gevoelige huid, waardoor deze er natuurlijk zacht, glad en gezond uit gaat zien.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 29,95 incl. BTW


Beoordelingen

Skalaris - crème voor de gevoelige huid (50 ml)

Deze Skalaris gezichtscrème voor de gevoelige huid bevat een combinatie van ingrediënten die hydrateert en actief werkt aan verzorging en bescherming van de gevoelige huid, waardoor de huid er natuurlijk zacht, glad en gezond uit gaat zien. Dankzij de volledig natuurlijke ingrediënten is de gezichtscrème effectief en zacht om te gebruiken.

Skalaris Health presenteert met haar nieuwe  huidverzorging een nieuwe visie op schoonheid, gezondheid en een natuurlijke manier van leven. We zijn erin geslaagd om 100% natuurlijke gezichtscremes en bodylotion te creëren dankzij unieke technologie, zonder synthetische ingrediënten, met 91% gecertificeerde biologische ingrediënten en eersteklas natuurlijke extracten. Ook voor het extraheren van de olien en tijdens de productie zijn geen synthetische ingrediënten gebruikt.

Onze huidverzorgingproducten zijn vrij van parabenen, sulfaten, petrochemische bestanddelen,  siliconen olie, ethanolamines,  SLS  synthetische  kleurstoffen of phtalaten en zijn uiteraard niet op dieren getest.

Ingrediënten

water, zeewier, olijfolie *, wolvet, gele bijenwas *, kruidenwas ***, kamillebloem extract *, duizendblad extract, zeezout, zeoliet, vitamine E *, magnesiumchloride, rozemarijnbladextract *, kokosolie, citroenzuur, zilvercitraat, lactoccocus lactis ferment, polyepsilon lysine (aminozuur), linalool**,d-limonene**

* Ingrediënten van gecertificeerde biologische landbouw

** Ingrediënten van natuurlijke essentiële oliën

*** Natuurlijke emulgerende was

Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)