Skalaris - Bodylotion (150 ml) Bekijk groter

Skalaris - Bodylotion (150 ml)

De Skalaris biologische  en natuurlijke bodylotion is een weldaad in gebruik. Het is makkelijk te doseren middels het vacuümpompje. Bovendien smeert het heerlijk en heeft een aangename subtiele geur die afkomstig is van de gebruikte natuurlijke biologische ingredienten. Er worden geen extra parfumstoffen gebruikt.

De Skalaris biologische en natuurlijke bodylotion is een weldaad in gebruik. Het is makkelijk te doseren en gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 27,71 incl. BTW


Beoordelingen

Skalaris - Bodylotion (150 ml)

Natuurlijke plantenoliën en geneeskundige kruiden verstrekken veel proteïnen en vitaminen die voor een optimale schoonheid en een verzorgd uiterlijk onontbeerlijk zijn.

Meteen na gebruik van de natuurlijke bodylotion wordt de huid zacht en soepel en het huidoppervlak wordt strakker. De Skalaris natuurlijke bodylotion is een perfecte verzorging in de ochtend en een perfecte ontspanning van uw huid aan het eind van de dag.

Het zeoliet in de huidverzorgingsproducten heeft een anti oxidatieve werking, het kan vrije radicalen neutraliseren. Het bevat bovendien veel silicium, een stof waarvan bekend is dat het ondersteunende effecten heeft voor de huid. Onder meer bevordert het de vochtvasthoudende eigenschappen van de huid.

In de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Skalaris zit Dynamisch gemicroniseeerde Zeoliet (DMZ, wat betekent Dynamic Micronized Zeolite). Hetgeen betekent dat de deeltjes zeoliet vele malen verkleind worden. De werking van de zeoliet wordt hierdoor vele malen versterkt. Ten eerste omdat de mineralen die in het zeoliet opgesloten zitten dichter aan de oppervlakte zitten dan wanneer de stukjes groter zijn en ten tweede omdat het oppervlak wat ontgiftend werkt vele malen groter is.

De werking van de Skalaris huidverzorgingsproducten berust ten eerste op de werking van de volledig natuurlijke oliën en kruiden en ten tweede op de toevoeging van het DMZ Zeoliet. Bij blootstelling aan de zon kan een beschadiging van de huid ontstaan door de straling maar door de beschermende werking van zeoliet en de andere ingrediënten wordt beschadiging tegengegaan.

De effecten in het kort: de celstofwisseling wordt bevorderd, de structuur van het bindweefsel wordt verbeterd, elasticiteit van de huid verbeterd.

Door de genoemde werkingen heeft Zeoliet dus een beschermend en verjongend effect op de huid.

Er worden geen kunstmatige emulgatoren aan de huidverzorging toegevoegd. De bodylotion is verpakt in een flacon met een vacuümpompje.

Ingrediënten

water, zeewier extract, Olijfolie *, Cacaoboter, Wol was, Kruiden was ***,
                           Tijm extract *, Angelica-extract *, zeezout, zeoliet, vitamine E, rozemarijn-extract *,
                           Magnesiumchloride, Kokosolie, Citroenzuur, Zilver citraat, Linalool **, d-Limonene **.

* Ingrediënten van gecertificeerde biologische landbouw

** Ingrediënten van natuurlijke essentiële oliën

*** Natuurlijke emulgerende was

Alle ingrediënten zijn van 100% natuurlijke oorsprong.

Zeolite: zorgt voor het neutraliseren van vrije radicalen en toxines, bovendien heeft het een versterkend effect op de andere ingrediënten.

Gebruik

Skalaris natuurlijke bodylotion kan dagelijks na het baden of douchen gebruikt worden. Kan gebruikt worden voor het hele lichaam. Wacht u na het aanbrengen van de bodylotion 2 tot 3 minuten, tot het ingetrokken is. De Skalaris natuurlijke bodylotion is een lichte en vochtinbrengende lotion en geeft daarom geen vlekken in uw kleding.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)