Rauwe carob honing (Wild About Honey) Bekijk groter

Rauwe carob honing (Wild About Honey)

Deze rauwe wilde bloemen honing komt van het Portugese platteland en is supervers van de oogst van dit jaar, om van te smullen!

Carob honing is een bijna zwarte, donkere, chocolade- en moutsmakende honing met een prachtige dik-zachte structuur. Hoog gehalte antioxidanten, mineralen en antibacteriële eigenschappen. 

Carob honing is een zeer zeldzame honing omdat dit slechts 5 procent van de honingproductie is wereldwijd. Zonde eigenlijk, want de smaak is prachtig!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 12,95 incl. BTW


Beoordelingen

Rauwe carob honing (Wild About Honey)

Rauwe carob honing staat bij de Portugezen bekend als Alfarrobeira. Dit is een bijna zwarte, donkere, chocolade- en moutsmakende honing met een prachtige dik-zachte struktuur. Carob honing heeft een buitengewoon hoog gehalte antioxidanten, mineralen en antibacteriële eigenschappen.

Rauwe carob honing productkenmerken

  • 100% rauwe
  • koud-geperst
  • ongefilterd en puur

Carob honing is al sinds de oudheid bekend van vóór bijbelse tijden en (om goede redenen) geprezen. Carob honing is zeer zeldzaam en daarom ook maar beperkt verkrijgbaar. Het maakt namelijk slechts 5% uit van de totale honingoogst.

Deze rauwe carob honing is gemaakt door bijen die worden gehouden door Tio (oom) Antonio, die nu 70 jaar oud is en al 50 jaar bijen houdt in de centrale Algarve, een meester in zijn vak! 

De carob- of Johannesbroodboom (Seratonia Siliqua) bloeit in de herfst en is zeer gewild bij de bijen. Als de carobboom in bloei staat, zoemt het van alle wilde bestuivers, speciaal honingbijen.

Anders dan de meeste boomhoning, die als honingdauw voorkomt (honing gemaakt door bijen die bladluis afscheiding verzamelen (zoals van de eik b.v.)), is Carob rauwe honing gemaakt van bloesem nectar, wat maakt dat rauwe Carob honing vele karakteristieken deelt van de carob vruchtpeul, welke zeer rijk is aan mineralen en vitaminen en een volwaardige voedingsstof is.

Als je het proeft en ook z’n helende effecten ervaart, denken we dat je begrijpt waarom Carob de Koning der honing is.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...