Rauwe arbutus honing (Wild About Honey) Bekijk groter

Rauwe arbutus honing (Wild About Honey) 500gr

Deze rauwe arbutus honing komt van het Portugese platteland en is supervers van de oogst van dit jaar, om van te smullen!

Rijk aan antioxidanten en is bovendien antibacterieel. 

Rauwe arbutus honing is behalve heerlijk van smaak ook bekend om de hoge hoeveelheid antioxidanten en antibacteriele werking.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 13,32 incl. BTW


Beoordelingen

Rauwe arbutus honing (Wild About Honey)

Rauwe arbutushoning: antibacterieel en antioxidanten

Arbutus honing bevat Homogentiszuur, een krachtig fenolische zuur. De antioxidante en antibacteriële kwaliteiten van deze honing zijn werkelijk uitzonderlijk en het behoort tot de meest antibacteriële honing in de wereld. Studies suggereren dat dit mogelijk de meest antioxidantrijke honing verkrijgbaar is, meer nog dan Boekweit- of Kastanjehoning. De enige andere honing met een gelijkwaardig antibacteriële waarde is rauwe Carob honing.

Rauwe arbutus honing is zeer zeldzaam

Arbutus honing is zeer zeldzaam en wordt slechts in geringe hoeveelheden gemaakt en ook niet ieder jaar. Deze rauwe arbutus honing komt van vier verschillende bronnen, die elk nogal verschillend van karakter zijn. Dus de honing zal door de tijd in smaak en struktuur verschillen, afhankelijk van de bron waar het vandaan kwam. Sommige zijn zeer bitter en andere zijn zoeter van smaak met een klein percentage Portugese heide. Ze zijn allemaal geweldig en heilzaam.

Deze partij Arbutus rauwe honing is supervers van de oogst van dit jaar; een klassieke bittere honing. Dit is pure, hoogst actieve honing met onvoorstelbare antibacteriële eigenschappen. Net als een uiterst actieve Manukahoning, maar dan zonder het bijbehorende prijskaartje.

De bijen verzamelen nectar van de Arbutusboom, een groenblijvende boom die vele medicinale eigenschappen bezit en bloeit in de winter.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...