Quinoa meel biologisch (Mattisson - 350 gram) Bekijk groter

Quinoa meel biologisch (Mattisson - 350 gram)

Biologisch en glutenvrij quinoa meel. 

De zaden van de quinoa plant kunnen als graan worden gebruikt, hoewel het geen echt graan is (quinoa is glutenvrij).

Quinoa heeft een lage glycemische index, bevat veel eiwitten en is een goede bron van voedingsvezels en bevat meer mineralen dan welke graansoort dan ook.

Quinoa meel wordt gebruikt om mee te bakken en als alternatief voor bloem. 

Quinoameel is heerlijk om brood en andere bakwaren mee te maken. Om gegarandeerd glutenvrije bakwaren te maken.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 6,95 incl. BTW


Beoordelingen

Biologisch quinoameel- heerlijk glutenvrij

We kennen de quinoa als hele zaden. Deze worden gekookt in water, waarna ze veel water opnemen, zodat je het goed als alternatief voor rijst of risotto in kunt zetten. Quinoa meel kan gebruikt worden om viscositeit van zetmeelrijke producten te verlagen, waardoor deze producten beter verteerbaar worden. Maar met Quinoa meel kun je ook heerlijke glutenvrije broden bakken en banketproducten maken.

Ingrediënten biologisch quinoameel

100% quinoa meel van biologische landbouw uit Peru

Inhoud: 350 gram.

Voedingswaarde quinoameel per 100 gram

Energie      1.460 kj
Eiwit14,2 g
Koolhydraten54,7 g
 - waarvan suikers1,4 g
Vet5,7 g
Vezels5,1 g
Natrium0,01 mg

Gebruiksaanwijzing quinoa meel

Quinoameel kan gebruikt worden voor het bakken van pannenkoeken, koekjes en poffertjes. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...