Psylliumvezels (200 gram - Vitals) Bekijk groter

Psylliumvezels biologisch (200 gram - Vitals)

Psylliumvezels is een natuurlijke bron van oplosbare vezels. Psylliumvezels bevorderen een inwendige reiniging en dragen bij aan een goede darmfunctie. 

Psylliumvezels reinigen je darmen en zorgen voor een goede stoelgang.

Meer details

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 20,51 incl. BTW


Beoordelingen

Psylliumvezels van Vitals - gezonde darmen

Psyllium is een uitstekende vezelbron en wordt derhalve gebruikt voor het reinigen van de darmen. Psylliumvezels zijn goed voor de darmfunctie en de stoelgang. Het wordt gewonnen uit de zaadschil van de zaden van de plant Plantago ovata, die met name in India wordt verbouwd. Psylliumvezels kunnen 25 keer hun eigen gewicht aan water opnemen. Psylliumvezels worden niet afgebroken door de spijsverteringsenzymen in de dunne darm en komen dan ook intact aan in de dikke darm. Daar worden de vezels afgebroken door de darmflora.

Mensen met een te lage vezelinname kunnen psylliumvezels gebruiken om hun vezelinname te verhogen. Psyllium kan met water ingenomen worden, maar het kan ook door voeding worden verwerkt. Psyllium is bovendien een goede glutenvervanger in recepten en kan als bindmiddel worden gebruikt in onder meer brood (circa 4 gram per 500 gram meel), gezonde tussendoortjes, sauzen en soep. Ook kan psyllium worden toegevoegd aan bijvoorbeeld een smoothie, havermoutpap en muesli.

Psylliumvezels Biologisch van Vitals heeft een hoge zuiverheid (minimaal 95%) en is geteeld zonder gebruik te maken van chemische gewasbeschermingsmiddelen, kunstmest en GMO. Het product bevat geen toegevoegde hulpstoffen.

Ingrediënten en samenstelling psylliumvezels

Samenstelling per 2 afgestreken maatscheppen van 10 ml (dagdosering):

Pure psylliumvezels (biologisch Plantago ovata): 7 gram. 

Vrij van: 
Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruiksaanwijzing psylliumvezels

Als voedingssupplement voor volwassenen, 1-3 maal daags 2 afgestreken maatscheppen vlak voor een maaltijd innemen. Meng de psylliumvezels met een groot glas water. Direct opdrinken omdat het snel indikt. Aanvullend nog een glas water drinken. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Let op:
Inname van psylliumvezels verlaagt mogelijk de opname van bepaalde medicijnen. Neem medicijnen daarom minimaal 1 uur voor de psyllium of minimaal 2 uur erna.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...