Witte thee original EKO (20 zakjes) Bekijk groter

Witte thee original EKO (Piramide - 20 zakjes)

Witte thee is een gezonde keuze om te drinken. Het beschermt mondweefsel, het is goed voor hart en bloedvaten en witte thee staat bol van de antioxidanten. Het heeft een antibacteriële werking en beschermt zo het lichaam tegen inwendige, niet opgemerkte infecties. Daarnaast helpt het mensen die op dieet zijn, door gewichtsverlies te stimuleren.

Biologische witte thee. De theebladeren zijn met de hand geplukt. Deze thee heeft een zachte, bloemige geur en smaak.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 2,66 incl. BTW


Beoordelingen

Witte thee Original EKO van Piramide (20 zakjes)

Witte thee dankt haar naam aan de witte donshaartjes, die nog aan de blaadjes zitten, omdat de jongste theebladeren geplukt worden. Deze theeblaadjes zijn net uit de knop. Geplukt in het voorjaar, en heeft van nature een zachte, bloemige smaak en een subtiel aroma.

Ingrediënten: Deze witte thee is van biologische oorsprong.

Extra info witte thee original:

Niet voor niets wordt thee in het oosten als meest genuttigde drank gebruikt. Een van de redenen waarom juist witte thee zo gezond is, is dat het niet of nauwelijks enige bewerking ondergaat. De pas ontspruite blaadjes worden geoogst, vervolgens gedroogd en tenslotte verpakt, en dat is het.

Witte thee bestrijdt de in het lichaam voorkomende vrije radicalen, en gaat zo veroudering van lichaamscellen tegen. Een geregelde consumptie van witte thee is goed voor de huid. Daarnaast is het drinken van witte thee goed voor diabetici, het bevat geen calorieën maar daarentegen stimuleert het wel de aanmaak van insuline, het hormoon wat er voor zorgt dat de lichaamscellen van brandstof worden voorzien. De flavonoïden die in witte thee voorkomen helpen bij het verlagen van de bloeddruk. Om alle goeds van witte thee te ervaren wordt aangeraden dagelijks 2 á 4 koppen te drinken. Bijvoorbeeld bij het ontbijt en in de loop van de middag, al maakt het tijdstip van theedrinken niet uit.

Bereiding witte thee

Kook theewater en giet het in de theepot. Gebruik naar wens 1 á 2 theezakjes, en laat 5 minuten trekken om alle goede eigenschappen van de witte thee op het theewater over te brengen

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...