Groene thee jasmijn (20 zakjes) Bekijk groter

Groene thee jasmijn (Piramide - 20 zakjes)

Groene thee zit vol met antioxidanten en voedingsstoffen. Om er enkele te noemen: flavonoïden, catechines (polyfenolen die in planten voorkomen), groene thee bevordert de hersenfuncties, bevat een beetje cafeïne, theïne (stimuleert de aanmaak van dopamine). Daarnaast stimuleert groene thee de verbranding van vetcellen omdat het metabolisme gestimuleerd wordt.

Biologische groene thee met jasmijn. De theebladeren zijn met de hand geplukt en gedroogd samen met jasmijnbloemen.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 2,77 incl. BTW


Beoordelingen

Piramide groene thee + jasmijn EKO

De werking van groene thee aangaande de algemene gezondheid van mensen kan niet overschat worden. Deze groene thee met jasmijn heeft een verfijnde, prettige smaak. De thee is met de hand geplukt. Na het plukken worden de theeblaadjes te drogen gelegd, tezamen met jasmijnbloemen. Op deze manier neemt de thee het natuurlijke aroma van de jasmijn over. Na een droogtijd van enkele dagen worden de jasmijnbloemen met de hand verwijderd en de groene thee heeft een fijn jasmijnaroma verkregen, op volkomen natuurlijke wijze.

Deze groene thee met jasmijnaroma is van 100% biologische oorsprong.

Extra informatie aangaande groene thee:

Groene thee vermindert op latere leeftijd de kans op Alzheimer en Parkinson. Groene thee heeft een antibacteriële werking, ook in de mond, en ten slotte heeft het een positieve werking op het hart en de bloedvaten. Kort samengevat: het dagelijks nuttigen van enkele koppen groene thee draagt bij aan een algemene verbetering van de gezondheid.

Bereiding:

kook water en giet het water in de theepot. Doe één of twee theezakjes, naar wens, in de theepot en laat plusminus 5 minuten trekken, zodat het theewater alle nuttige stoffen en elementen uit de thee kan opnemen.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...