Orthica Magnesium-125 90 capsules Bekijk groter

Orthica Magnesium-125 (90 capsules)

Magnesium is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Verder is magnesium goed voor het skelet. Magnesium-125 zit in  uitschuifbare capsule en is voor mensen die moeilijk kunnen slikken daarom ook als poeder te gebruiken. Organisch gebonden magnesium is licht verteerbaar en daarom ook geschikt voor ouderen.

Deze organische verbinding vergt geen spijsverteringsactiviteit en wordt bijzonder goed opgenomen. Magnesium is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 14,34 incl. BTW


Beoordelingen

Orthica Magnesium-125 - 90 capsules

Magnesiumcitraat is magnesium gebonden aan citroenzuur. Deze organische verbinding vergt geen spijsverteringsactiviteit en wordt bijzonder goed opgenomen. Magnesium is betrokken bij de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Verder is magnesium goed voor het skelet.

Productvoordelen Magnesium-125 van Orthica

Magnesium-125 is een mineralenpreparaat, dat bestaat uit organisch gebonden magnesiumcitraat, dat bijzonder goed opneembaar door ons lichaam is. 

Gebruiksaanwijzing Magnesium-125

De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. Aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Ingrediënten Magnesium-125

Magnesiumcitraat, gelatine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), vulstof (microkristallijne cellulose).

Bevat geen: gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Samenstelling per dagdosering van 2 capsules Magnesium-125

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (citraat) 250 mg - 66,6% ADH*
*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

NOTE

Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...