OPTI3 Omega 3 Epa & Dha 60 V-Caps Bekijk groter

OPTI3 Omega 3 Epa & Dha 60 V-Caps

Opti3 is een hooggedoseerd Omega3 EPA supplement geschikt voor vegetariërs en veganisten. Met een dagelijkse dosis van 2 plantaardige capsules voorzie je jezelf van 780 mg Omega 3, waarvan tenminste 300 mg EPA en 500 mg DHA, plus een 200iu dosis van plantaardige bron. 

Opti3 Omega 3 Epa & Dha is hooggedoseerde Omega 3 geschikt voor vegetariërs en veganisten. Direct opneembaar door je lichaam, in tegenstelling tot bijv lijnzaadolie

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 22,57 incl. BTW


Beoordelingen

OPTI3 Omega 3 Epa & Dha - zuiver plantaardige bron van Omega-3

Productvoordelen OPTI3 Omega 3 Epa & Dha

 • Omega-3 EPA en DHA
 • Hoggedoseerde formule
 • Triglyceridevorm (beter dan Ethyl ester)
 • Ingeschreven bij Vegan Society & Vegetarian Society
 • 100% vrij van onzuiverheden en contaminanten
 • 300 mg EPA, 500 mg DHA per dagelijkse dosis van 2 capsules
 • Bevat 200iu (5mcg) plantaardige bron vitamine D3
 • plantaardige capsules
 • glutenvrij

Opti3 is ontworpen om een alternatief voor visolie omega-3-supplementen bieden

Opti3 biedt alle voordelen van visolie omega-3, zonder zorgen over vervuiling met metalen en andere verontreinigende stoffen en de wereldwijde snelle afname van de visstand of onverantwoorde visserijpraktijken. Opti3 bevat EPA en DHA, de juiste vorm van omega-3 vetzuren voor gebruik door het lichaam, dezelfde als die in vis voorkomen. Opti3 is bovendien hoger gedoseerd dan de meeste vis-gebaseerde supplementen!

Opti3 versus lijnzaadolie

Er is geen vergelijking! Lijnzaad voorziet het lichaam van omega-3 in de veel minder effectieve vorm van alfa-linoleenzuur (ALA). ALA is niet gelijk aan DHA en EPA in de biologische effecten, en moet eerst worden omgezet in EPA om effectief te zijn, maar dit succespercentage is ongelooflijk laag. 

Opti3: plantaardige bron van Omega-3 vetzuren

Vette vis zijn rijke bronnen van Omega-3 EPA en DHA, maar dit is eigenlijk te wijten aan hun dieet van algen. Het Opti3 complex is een nieuwe combinatie van algen en plantaardige ingrediënten om het lichaam te voorzien van bewezen niveaus van EPA en DHA, zonder dat wij daarvoor eerst de vis moeten consumeren.

Opti3: geschikt voor iedereen

Opti3 is niet alleen geschikt voor vegetariërs en veganisten. Opti3 is ontworpen om letterlijk voor iedereen geschikt te zijn! Dit is inclusief gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Een van de belangrijkste doelstellingen van Opti3 is om effectieve omega-3 voeding voor vegetariërs en veganisten aan te vullen. Opti3 is geregistreerd bij de Vegetarian Society en de Vegan Society.

Productsamenstelling Opti3 Omega 3 Epa & Dha

2 Opti3 capsules bevatten
Eicosapentaenoic acid (EPA)300 mg
Docosahexaenoic acid (DHA)500 mg
Total Omega-3835 mg
Vegan Vitamine D3 (Cholecalciferol)5mcg (200iu)

Ingrediënten Opti 3 Omega 3 Epa & Dha

Opti3 Complex (microalgen oliën, Helianthus Annuus olie, anti-oxidanten (rozemarijn extract, tocoferolen, ascorbylpalmitaat)), Cholecalciferol, vegetarische capsule (gemodificeerd zetmeel, plantaardig glycerol, Carrageenan zeewier, natriumcarbonaat). 

Gebruiksaanwijzing Opti3 Omega 3 Epa & Dha

Voor het beste resultaat neem je dagelijks 1 tot 2 capsules bij het eten. 

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

3 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
 • Gevraagd door Maryanne van der Leij-kuipers
  op 2016-06-12
  Wat ik mij afvraag is deze opti3 omega ook geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar? Wil graag mijn kinderen ook iets extra's bieden en eigenlijk wil ik dan niet voor visolie capsule kiezen. Algen zoals in de fito plankton geven ook een mooi omega in de juiste verhouding......is dat met dit product ook zo? Groetjes van Maryanne Antwoord:
  Opti3 Omega doet niet onder voor de Phytoplankton, absoluut niet zelfs! De verhouding is uitstekend. Het product wordt veel gebruikt door vegetariërs omdat het een prachtig alternatief is voor visolie. Voor kinderen vanaf 9 jaar is deze Opti3 Omega prima geschikt.
 • Gevraagd door Gerda
  op 2016-09-19
  Kan ik dit gebruiken voor mijn te hoge cholesterol? Antwoord:
  Beste Gerda,Omega 3 werkt ontstekingsremmend, het verlaagt de triglyceridenwaarden en het zorgt ervoor dat je HDL cholesterol stijgt en je LDL cholesterol daalt. Het draagt dus bij aan een beter evenwicht in je cholesterol. Dat neemt niet weg dat dit een supplement is en geen medicatie. U dient bij een arts uw cholesterol te meten om te kijken of het voldoende verlaagt.
 • Gevraagd door Piet
  op 2017-06-05
  Hoeveel capsules bevat een potje? Antwoord:
  Beste klant, Een potje bevat 60 capsules. m.vr.gr. Team Fitplein

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...