Naturea - Epsom- bitterzout (1, 2,5 of 5 kg)

Epsomzout is een goede keuze als je je magnesiumtekort wil aanvullen. In een (voeten)bad helpt het je om spieren, zenuwen en bloedvaten te ontspannen, je gaat er beter van slapen en laat stress los.

Epsomzout is een goede keuze als je je magnesiumtekort wil aanvullen. Het verlaagt je stress, helpt bij slapen en ontspant spieren.

Meer details

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 12,50 incl. BTW

  • 1.000 gram
  • 2.500 gram
  • 5.000 gram


Beoordelingen

Magnesiumopname via je huid

Magnesium supplementen worden veelvuldig verstrekt in de vorm van tabletten. Transdermale magnesium therapie, ofwel suppleren van magnesium via de huid, is een relatief nieuwe manier om magnesium te suppleren die gemakkelijk, comfortabel en betaalbaar is. Transdermaal is vooral prettig voor iedereen die een veilige manier zoekt om magnesium op te nemen zonder risico's van slechte opname of overdosering zoals diarree.

Gebruiksaanwijzing

In bad

Gebruik 0.5 - 1.5 kg vlokken in bad. Blijf 30 tot 45 minuten in bad liggen. Er kan een prikkelend gevoel zijn, dit is normaal en neemt af.

In een voetenbad

Maak een oplossing van 3%. Gebruik 30 gram per liter. Een half uur voetenbad is voldoende, en nog weldadig ook! 1 tot 2 maal per week een voetenbad is voldoende. 

Let op: bijzonder wateraantrekkend. Sluit de verpakking daarom luchtdicht af. Spoel het bad na het baden zorgvuldig na met water. 

Bijwerkingen

Magnesium komt uit natuurlijke bron. Zonder allergenen is een allergische reactie niet te verwachten. 

Ingrediënten

Magnesiumsulfaat en water

Inhoud verpakking: verkrijgbaar in diverse formaten: 

  • 1.000 gram
  • 2.500 gram
  • 5.000 gram

Over Naturea

Naturea is het huislabel van Fitplein. Fitplein doet er alles aan om producten van hoge kwaliteit tegen goede prijzen aan consumenten aan te bieden. Soms kan dat door bepaalde goede merken te verkopen, soms door goedkoop in te kopen en het product in eigen label aan consumenten aan te bieden.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...