Aanbieding! Melatonine 3 mg bij slaapproblemen (NOW) Bekijk groter

Melatonine 3 mg bij slaapproblemen (NOW)

Melatonine 3 mg is een hooggedoseerd supplement dat wordt gebruikt bij slaapproblemen. Het vermindert jetlag klachten en slaapritme klachten als gevolg van bijvoorbeeld ploegendiensten. Je valt sneller in slaap. 

Melatonine 3 mg is een hooggedoseerd supplement dat wordt gebruikt bij slaapproblemen. Het vermindert jetlag klachten en slaapritme klachten als gevolg van bijvoorbeeld ploegendiensten. Je valt sneller in slaap. 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 11,26 incl. BTW

  • 180 stuks
  • 60 stuks


Beoordelingen

Melatonine 3 mg bij slaapproblemen (NOW)

Wat is melatonine?

Melatonine is een hormoon dat bij mensen in de epifyse (pijnappelklier) wordt geproduceerd uit serotonine. Gedurende de dag wordt dit aan het bloed en het hersenvocht afgegeven. Via receptoren in het oog vangt de pijnappelklier signalen op van lichtinval.

Wanneer het gaat schemeren en donker wordt, gaat de productie van melatonine omhoog, waardoor je slaperig wordt. Het is dus van invloed op je slaap-waak ritme. Melatonine is de beheerder van onze biologische klok en vervult daarnaast overigens nog andere functies in ons lichaam die verband houden met ons immuunsysteem en de geslachtshormonen. 

Productvoordelen Melatonine 3 mg van NOW

Melatonine 3 mg capsules van NOW Foods is een uitstekende manier om een rustig en regelmatig slaappatroon te ondersteunen. Maar daarnaast is NOW Melatonine 3 mg ook een krachtig antioxidant, dat beschermt tegen vrije radicalen en helpt bij het ondersteunen van glutathion activiteit in het zenuwweefsel. 

  • Vermindert jetlagklachten bij een minimale dosering van 0,5 mg kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na de aankomst op de plaats van bestemming (EFSA ID 1953).
  • Draagt bij aan de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen. Bij inname van 1 mg kort voor het slapen gaan (EFSA ID 1953). 
  • Wordt gebruikt in de reiswereld, bij een onregelmatig slaapritme, bij ploegendienst en op andere indicaties waarin het in slaap vallen niet goed lukt. 

Samenstelling per capsule Melatonine 3 mg

Melatonine: 3 mg.

Ingrediënten: Melatonine, vulmiddel (rijstebloem), capsulewand (gelatine). 

Allergeneninformatie: Vrij van tarwe, gluten, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, noten.

Gebruiksaanwijzing Melatonine 3 mg van NOW

1 maal daags 1 capsule 30 minuten voor het slapen gaan innemen. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Het product is alleen geschikt voor volwassenen. 

Let op: niet gebruiken in combinatie met medicijnen die het centraal zenuwstelsel onderdrukken, zoals antidepressiva en kalmerende middelen (slaapmiddelen). Vermijd gebruik bij zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg uw gezondheidsprofessional, arts of apotheker bij zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of onduidelijkheden. 

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...