Marine Phytoplankton 180 V-caps 500 mg (Naturea)

Een snelle energiebron met een zeer hoge voedingswaarde die onder andere het lichaam reinigt en alkaliseert, het immuunsysteem versterkt, een gezonde spijsvertering bevordert en de fysieke prestaties verbetert.

Naturea plankton is een snelle energiebron die je lichaam helpt te reinigen, je immuunsysteem helpt te versterken en je spijsvertering ondersteunt.

Meer details

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 33,93 incl. BTW


Beoordelingen

Productvoordelen

 • Zeer rijk aan eiwitten, vitamines, mineralen, aminozuren, omega-3 en omega-6 vetzuren.
 • Goed verteerbaar.
 • Een volledige plantaardige eiwitbron.
 • Een goede energiebron.
 • Bevat ontstekingsremmende eigenschappen.
 • Heeft een sterk ontgiftende werking.
 • Heeft een hoog alkaline gehalte.
 • Bevat fosfolipiden en omega-3 vetzuren.
 • Zeer rijk aan chlorofyl.
 • Helpt de bloedsuikerwaardes te normaliseren en te reguleren.
 • Bevordert een gezonde spijsvertering.
 • Zorgt voor een gezonde huid, haar en nagels.

Gebruiksaanwijzing

Je kunt de capsules innemen met een glaasje (bron)water of de capsules openmaken en de poeder roeren door een glaasje water, smoothies, sappen, shakes, lassi’s, notenmelk, en vloeibare gerechten zoals ontbijt en toetjes. Marine phytoplankton heeft in combinatie met het superfood MSM (Methyl-sulfonyl-methaan) een synergetische werking, waarbij de kracht van de antioxidanten en de ontstekingsremmende werking wordt versterkt.

Hoeveelheid en dosering:

Beginnersdosering of onderhoudsdosering: 1 tot 3 gram per dag (2 tot 6 capsules)

Normale dosis: 3 tot 4 gram per dag (6 tot 8 capsules)

Neem de capsules in met een glaasje (bron) water of maak de capsule(s) open en roer de poeder door je favoriete drank of gerecht.

Herkomst

Marine phytoplankton, beter bekend als plankton, is net als chlorella en spirulina een eencellige algensoort, zij het dat marine phytoplankton een zoutwater alg is. Er bestaan naar schatting 40.000 verschillende soorten marine phytoplankton en microalgen, die gezamenlijk één kwart uitmaken van de totale vegetatie op aarde. Volgens de NASA levert plankton ongeveer 90% van alle zuurstof op aarde, slechts 10% van de wereldzuurstofvoorraad wordt geleverd door bossen. Naturea Marine Phytoplankton komt van Nederlandse bodem en wordt gekweekt nabij de Oostvaardersplassen. 

In deze streng gecontroleerde omgeving zijn pesticiden of herbiciden niet nodig. Het gehele productie-proces is milieuvriendelijk en er vinden continu kwaliteitsmetingen plaats.

Naturea Marine Phytoplankton bestaat voor 100% uit nannochloropsis poeder of vegetarische capsules. Er zijn geen vulstoffen, bindmiddelen, conserveringsmiddelen of andere toevoegingen gebruikt. Certificaten van analyse (COA) zijn uiteraard verkrijgbaar, waardoor je een volledig inzicht krijgt in de voedingswaarde maar ook ben je er hierdoor van verzekerd dat er geen giftige stoffen in zitten. Tenslotte is deze plankton niet gedroogd onder hoge temperaturen, waardoor de voedingswaarde goed behouden is gebleven.

Ingrediënten

100% Marine phytoplankton

Inhoud 180 vegetarische capsules van 500 mg

Over Naturea

Naturea is het huislabel van Fitplein. Fitplein doet er alles aan om producten van hoge kwaliteit tegen goede prijzen aan consumenten aan te bieden. Soms kan dat door bepaalde goede merken te verkopen, soms door goedkoop in te kopen en het product in eigen label aan consumenten aan te bieden. In dit geval is Fitplein in staat geweest om Phytoplankton tegen de beste prijs onder eigen label aan te bieden. 

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

13 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
 • Gevraagd door Freya Hemelsoet
  op 2015-12-14
  Mag je dit nemen tijdens de borstvoedingsperiode? Antwoord:
  Dag Freya,Als je Marine Phytoplankton tijdens de borstvoedingsperiode wilt gebruiken, raadpleeg dan eerst een arts. Voor meer informatie hierover verwijs ik naar dit interessante artikel over Marine Phytoplankton. http://www.fitplein.nl/gezonde-voeding/marine-phytoplankton-een-bijzonder-rijke-energiebron-en-plantaardige-omega-3/
 • Gevraagd door Adri
  op 2016-01-15
  Wélke 9 aminozuren zitten er precies in? Antwoord:
  Hallo,Er zijn 8 essentiële aminozuren, die zitten er alle 8 in:Isoleucine Leucine Lysine Methionine Fenylalanine Threonine Tryptofaan ValineDaarnaast zijn er 2 zogeheten semi-essentiële aminozuren, die zitten er allebei in:Arginine Histidine
 • Gevraagd door Noor
  op 2016-01-15
  Of dit ook te gebruiken is door iemand die momenteel zware chemokuren moet doorstaan?? Antwoord:
  Hallo,Chemokuur is een hele zware aanslag op het immuunsysteem, dus ik denk dat phytoplankton zeker kan bijdrage om het immuunsysteem weer op te bouwen.
 • Gevraagd door Angelique
  op 2016-01-15
  Ik ben op het moment bezig met MetaClear, wat de lever ontgiftigd. Kan dit in combinatie gebruikt worden? Antwoord:
  Hallo,Metaclear is een vitaminen-mineralen preparaat dus kan absoluut samen worden gebruikt, chlorofyl in mpp ondersteunt mede de ontgifting van de lever...
 • Gevraagd door Carolien
  op 2016-01-18
  Beste, wat is het verschil tussen de Marine Phytoplankton van Original en van Vitagreen. En van waar is de MP afkomstig bij Original, staat niet bij de uitleg. Foto's zijn te klein !! En in de capsule v Original, zit hoeveel gram ?! Antwoord:
  HalloDe Marine Phytoplankton van Vitagreen is 100% biologisch en van zeer goede kwaliteit. Er zitten 180 capsules in een zakje van 500 mg per capsule.
 • Gevraagd door P.
  op 2016-01-19
  Kan je deze marine phyto-plankton gebruiken als je medicijnen slikt voor een Trage Schildklier (al 15 jaar ) Dat zou mooi zijn, eindelijk meer energie. Antwoord:
  Hallo,De phytoplankton bevat jodium en volgens mij is er wel een verband tussen jodium en schildkliermedicatie. Maar dit kunt u het beste even navragen bij uw arts.
 • Gevraagd door Jeannette
  op 2016-01-29
  Op de verpakking staat 3/4 gram in te nemen per dag maw ca 6/8 capsules omgerekend. En op de website staat 1 tot 3 stuks per dag. Er van uitgaande dat er 500 Mg in een capsule zit. Antwoord:
  Hallo Jeannette, hartelijk dank voor uw feedback. De beschrijving op de website kon inderdaad duidelijker dus ik heb het meteen aangepast, bedankt daarvoor! De dosis is als volgt:- beginnersdosering of onderhoudsdosering: 1 - 3 gram per dag (2 tot 6 capsules) - normale dosis: 3 tot 4 gram per dag (6 tot 8 capsules)Als u nog niet gewend bent aan het gebruik van Marine Phytoplankton dan kunt u uw dosis het beste geleidelijk opbouwen.
 • Gevraagd door annemarie
  op 2016-01-29
  Marine fytoplakton is door de mens niet opneembaar omdat het een soort 'schil' heeft die wij niet kunnen openbreken omdat wij het enzym daarvoor missen welke een walvis wel heeft. Hoe is dat hierbij opgelost? Antwoord:
  Dag Annemarie,Dag Annemarie,Phytoplankton heeft een poreuse celwand en deze hoeft niet gebroken te worden zoals bij chlorella wel het geval is. Phytoplankton is prima opneembaar voor de mens, we bezitten alle benodigde enzymen om het te verteren en op te nemen.Groet, Maureen
 • Gevraagd door Roger
  op 2016-02-29
  Is marine phytoplankton ook geschikt voor kinderen? Zo ja, welke dosis is dan aan te raden? Hoe groot zijn de capsules (i.v.m. doorslikken bij kinderen). Alvast bedankt. Antwoord:
  Beste Roger, Marine Phytoplankton is ook geschikt voor kinderen, gebruik dan de dosering voor beginners. De capsules hebben de reguliere maat, maar als doorslikken niet goed lukt, dan breekt u ze eenvoudig open en voegt u de inhoud toe aan bijvoorbeeld een smoothie met plantaardige melk en banaan. Ook kan u overwegen de poedervorm te kiezen ipv de capsulevorm, hier vind u deze: http://www.superfoodmarkt.nl/marine-phytoplankton-100-gram.html Groetjes, Rosa
 • Gevraagd door A. Verheij
  op 2016-05-17
  Kan Marine fytoplankton worden gebruikt naast een multivitamine (Solgar VM Prime for women)? Krijg je dan niet teveel vitaminen binnen? Antwoord:
  Marine Phytoplankton kan naast een multi worden gebruikt. Phytoplankton is met name rijk aan Vitamine C, B en E.
 • Gevraagd door Annelies van Vuuren
  op 2016-06-10
  Hallo, Vorige week heb ik geproken met een van jullie medewerkers op de world ocean day. Ik mocht via deze weg alsnog gebruik maken van de korting op fytoplankton, als ik nog wilde bestellen. Kan dat nog? Vriendelijke groet, Annelies van Vuuren (Fotograaf bij de WOD) Antwoord:
 • Gevraagd door een gast
  op 2016-07-18
  Wat is de aanbevolen dosering per dag? Ik wil hier zo snel mogelijk mee beginnen. Antwoord:
  Hi Iris, De startersdosering en onderhoudsdosering Marine Phytoplankton is 1 tot 3 gram per dag (2 tot 6 capsules). Normale dosis is 3 tot 4 gram per dag (6 tot 8 capsules). Begin rustig met opbouwen, je zal merken dat je hier heel snel energie van krijgt. En voel per week of je de dosis wil verhogen of dat je voldoende profijt hebt bij een lagere dosis.
 • Gevraagd door Janneke
  op 2017-07-11
  Ik gebruik al Chlorella. Kan ik daarnaast beter Spirulina of Marine Phytoplankton gebruiken? Antwoord:
  Het is geen probleem deze produkten naast elkaar te gebruiken.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...