Filter produkten

Merk

Nieuwsbrief

Overzicht van producten van fabrikant Zechsal

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • Snel bekijken
  € 12,95 In voorraad

  Zechsal magnesiumolie de hoog geconcentreerde vloeibare vorm van magnesiumchloride, opgelost in water. Het wordt magnesiumolie genoemd omdat het olieachtig aanvoelt. Magnesiumolie is uitermate geschikt om snel en effectief magnesium via de huid op te nemen. Handig en voordelig in gebruik, voor het hele lichaam. 

  € 12,95
  In voorraad
 • Snel bekijken
  € 12,50 In voorraad

  Speciaal geschikt voor mensen met een geïrriteerde huid of slap en futloos haar. Helpt in veel gevallen bij jeuk.

  € 12,50
  In voorraad
 • Snel bekijken
  € 17,50 In voorraad

  Zechsal body cream combineert de heilzame werking van puur magnesium met de verzorgende eigenschappen van shea butter. Helpt bij droge of geïrriteerde huid. Geschikt voor lijf en lichaam. Ondersteunt je magnesiumbalans. 

  € 17,50
  In voorraad
 • Snel bekijken
  € 13,50 In voorraad

  Zechsal magnesium deodorant zonder aluminium en parabenen en zonder parfum.  Innovatieve deodorant met hoog magnesiumgehalte uit de zuiverste bron ter wereld! Formule gebaseerd op natuurlijke werkzame stoffen. Zonder parfum: de frisse geur wordt veroorzaakt door natuurlijke metholcomponenten. Géén aluminium: er zijn geen aluminiumzouten gebruikt. 

  € 13,50
  In voorraad
 • Snel bekijken
  € 13,95 In voorraad

  Pure magnesiumgel met een hoge concentratie van 30% magnesiumchloride. Zuivert, hydrateert en bevordert het herstel van de huid. Het is bekend dat 70% van de mensen met huidaandoeningen er baat bij heeft. Het geeft na 3 weken een 19% betere hydratatie en een 33% gladdere huid. Gemakkelijk aan te brengen. 

  € 13,95
  In voorraad
 • Snel bekijken
  € 11,50 In voorraad

  Zechsal zuiveringszout is de hoogste kwaliteit natriumbicarbonaat, voor extra detox in je bad of voetenbad. Gegarandeerd vrij van aluminium. Helpt je lichaam ontzuren, afvalstoffen afvoeren en ondersteunt je afweersysteem. 

  € 11,50
  In voorraad
Toont 1 - 6 van de 6 items