Aanbieding! Mangotrim Ultra (Young Again - 60 capsules) Bekijk groter

Mangotrim Ultra (Young Again - 60 capsules)

Mangotrim Ultra is een heel bijzondere formule waarin alle (100% natuurlijke) ingredienten die succesvol zijn bij gewichtsverlies zijn gecombineerd in 1 krachtige formule. Geniet in 1 supplement van de werking van onder andere frambozenketonen, resveratrol en groene thee extract.

Mangotrim Ultra is een heel bijzondere formule waarin alle (100% natuurlijke) ingredienten die succesvol zijn bij gewichtsverlies zijn gecombineerd in 1 krachtige formule. Geniet in 1 supplement van de werking van onder andere frambozenketonen, resveratrol en groene thee extract.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 25,80 incl. BTW

-€ 5,00

€ 30,80 incl. BTW


Beoordelingen

Mangotrim Ultra - een krachtige formule om effectief af te vallen!

Een toverpil waarbij je moeiteloos kilo's lichaamsgewicht verliest, bestaat natuurlijk niet. Een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging zijn absoluut noodzakelijk om overtollig gewicht kwijt te raken. Maar er zijn wel supplementen die samen met een normaal voedingspatroon en lichaamsbeweging helpen om sneller af te vallen en om daarna op gewicht te blijven. Deze formule bevat een unieke selectie aan stoffen die het lichaam helpen om vet te verbranden en daarna om op gewicht te blijven.

Ingrediënten

Raspberry ketones

Frambozen ketonen zijn het belangrijkste onderdeel van deze formule. Ze activeren het metabolisme en zetten het lichaam aan tot het verbranden van vetcellen.

  • helpt bij het omzetten van opgeslagen lichaamsvet in energie
  • verhoogt het energieverbruik van het lichaam
  • verhoogt het niveau van adipocetine (een stof die vetopname tegengaat)
  • vertraagt de omzetting van koolhydraten naar vet
  • remt de vetopname af

Resveratrol

Dit is een krachtig antioxidant dat wordt gewonnen uit de schil van rode druiven. Resveratrol helpt bij de bestrijding van een groot aantal leeftijdsgerelateerde gezondheidsproblemen, waaronder overgewicht.

Grapefruit Pectine

Geconcentreerd Grapefruit Pectine ondersteunt de afbraak van vetcellen op de heupen en buik. Uit onderzoek (Scripps Clinic of San Diego, 2008) blijkt dat proefpersonen die over een periode van 3 maanden dagelijks Grapefruit Pectine extract kregen toegedoend tot 4,5 kg meer gewicht verloren dan personen die dat niet kregen.

Groene thee extract

Dit is zeer rijk aan polyfenolen (krachtige antioxidanten) en catechinen (subcategorie van polyfenolen). Catechinen versnellen gewichtsafname met name bij beweging. Groene thee is een belangrijk antioxidant dat het lichaam aanzet tot het verbranden van meer calorieën.

African Mango extract

Dit wordt gewonnen uit de zaden van de West Afrikaanse Irvingia Gabonensis boom. De actieve stoffen helpen het bloedsuikerniveau te verlagen en onderdrukken de eetlust en geven meer energie. African Mango Extract verhoogt het leptinegehalte (lichaamseigen hormoon) in het bloed waardoor eerder een gevoel van verzadiging optreedt.

Apple Cider Azijn

Dit ingrediënt staat al heel lang bekend als een efficiënte vetverbrander. Deze oude bekende zorgt ervoor dat je na een maaltijd langer een voldaan gevoel hebt. Bovendien helpt het bij de reductie van vet rond de middel en in de lever.

Bijwerkingen en contra-indicaties

Mangotrim is een natuurproduct en is ook in hoge doseringen veilig. Bij extreem hoge doseringen kan een milde misselijkheid optreden. er zijn geen contra-indicaties bekend van deze formule.

Inhoud

60 capsules

Aanbevolen dosering

2x per dag 2 capsules 30 minuten voor de maaltijd met water innemen. Bij ernstig overgewicht (obesitas) kan deze dosering worden verhoogd tot 3x 2 capsules per dag.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...