Magnesiumvlokken (Naturea)

In de Zechstein zee is het zuiverste magnesiumzout (magnesiumchloride) uit natuurlijke bron te vinden. In een (voeten)bad helpt het je om spieren, zenuwen en bloedvaten te ontspannen, ja slaapt er beter van, verbetert je energie en weerstand en je voert je afvalstoffen af. 

Bijkomend voordeel van vlokken is het positief en zuiverend effect van je huid.

Magnesium supplementen zijn razend populair als gevolg van het chronische magnesium tekort. Naturea heeft veilige en goedkope magnesium suppletie via de huid.

Meer details

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 9,50 incl. BTW

  • 2.000 gram
  • 750 gram
  • 4.000 gram


Beoordelingen

Magnesiumopname via je huid

Magnesium supplementen worden veelvuldig verstrekt in de vorm van tabletten. Transdermale magnesium therapie, ofwel suppleren van magnesium via de huid, is een relatief nieuwe manier om magnesium te suppleren die gemakkelijk, comfortabel en betaalbaar is. Transdermaal is vooral prettig voor iedereen die een veilige manier zoekt om magnesium op te nemen zonder risico's van slechte opname of overdosering zoals diarree. 

Productkenmerken

  • Bedoeld voor toepassing op de huid
  • Bevat 100% Bischofiet, het zuiverste natuurlijke mineraal van het zout magnesiumchloride
  • Zechstein Quality waarborg

Gebruiksaanwijzing

In bad

Gebruik 0.5 - 1.5 kg vlokken in bad. Blijf 30 tot 45 minuten in bad liggen. Er kan een prikkelend gevoel zijn, dit is normaal en neemt af.

In een voetenbad

Maak een oplossing van 3%. Gebruik 30 gram per liter. Een half uur voetenbad is voldoende, en nog weldadig ook! 1 tot 2 maal per week een voetenbad is voldoende. 

Let op: bijzonder wateraantrekkend. Sluit de verpakking daarom luchtdicht af. Spoel het bad na het baden zorgvuldig na met water. 

Bijwerkingen

Magnesium komt uit natuurlijke bron. Zonder allergenen is een allergische reactie niet te verwachten. 

Zechstein magnesium

Deze vlokken komen rechtstreeks uit Zechstein bron. Het magnesiumzout dat verwerkt wordt in deze producten is afkomstig van bronnen die het ophalen uit de 250 miljoen jaar oude Zechsteinzee. Het waarborgt een bijzonder hoge kwaliteit magnesiumzout, welke gebruikt wordt in diverse toepassingen in de medische en cosmetische sector. 

Ingrediënten

Aqua, 47% magnesiumchloride

Inhoud verpakking: verkrijgbaar in diverse formaten: 

  • 750 gram
  • 2.000 gram
  • 4.000 gram

Over Naturea

Naturea is het huislabel van Fitplein. Fitplein doet er alles aan om producten van hoge kwaliteit tegen goede prijzen aan consumenten aan te bieden. Soms kan dat door bepaalde goede merken te verkopen, soms door goedkoop in te kopen en het product in eigen label aan consumenten aan te bieden. In dit geval is Fitplein in staat geweest om de Zechstein oorsprong vlokken tegen de beste prijs onder eigen label aan te bieden. 

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...