Royal Green Maca capsules (60 vegetarische capsules) Bekijk groter

Royal Green Maca capsules (60 vegetarische capsules)

Maca helpt vitaliteit verhogen en draagt bij aan positieve energie. Bovendien biedt maca krachtige ondersteuning bij overgangsverschijnselen. Royal Green Maca is biologisch en geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

100% biologische maca, ervaar direct de uiterst hoge kwaliteit van Royal Green Maca. Verhoogt vitaliteit en energie en is effectief bij overgangsklachten.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 21,54 incl. BTW


Beoordelingen

Biologische maca - voor meer vitaliteit en energie

Productvoordelen Royal Green Maca

  • 100% gecertificeerd biologische maca
  • zeer hoog geconcentreerd (6:1)
  • Verhoogt de vitaliteit
  • Geeft veel (positieve) energie
  • Biedt zeer krachtige ondersteuning bij overgangsverschijnselen

Waarom kiezen voor Royal Green Maca

Royal Green gecertificeerd biologische maca

Veel mensen kennen Maca (Lepidium Meyenii Walpers) als plant, maar slechts weinig mensen beleven de maximale potentie van maca. Waarom is dat? De reden hiervoor is de lage kwaliteit maca poeders die beschikbaar is. De goedkopere maca poeders worden bewerkt met hoge hitte waardoor werkzame bestanddelen nog nauwelijks actief zijn, bevatten vulstoffen (zoals maïs en rijstpoeder) en soms zelfs maltodextrine of suiker! Hierdoor smaakt het lekker, maar hierdoor mis je de unieke werking van maca. Als je kiest voor Royal Green Maca dan kies je voor een gecertificeerd biologisch product.

Royal Green Maca uiterst geconcentreerd (6:1)

Royal Green heeft een bijzonder productieproces waarbij de maca gedurende het hele proces gegarandeerd onder temperaturen van 45 graden verwerkt wordt. Royal Green levert dan ook een 'raw' hooggeconcentreerde en 100% gecertificeerd biologische maca. Het product is niet verhit, niet bestraald en geheel vrij van vulstoffen of andere additieven. Hierdoor is de concentratie maar liefst 6:1, dat betekent dat 6 kilo verse maca wordt geconcentreerd naar 1 kilo pure poeder!

Donkere maca wortels

Royal Green gebruikt alleen maar 100% gecertificeerd biologische maca van de hoogste kwaliteit in de verhouding 80% zwarte, 15% paarse en 5% gele wortels. Dit levert het meest complete voedingsstoffenprofiel op met als resultaat een maximale werking.

Voedingswaarde: vitamines en mineralen

Maca zit van nature vol met vitamines, mineralen en essentiële aminozuren. Maca bevat vitamines B1, B2, C en E, maar daardaast ook hoge concentraties calcium, magnesium, kalium, ijzer, kiezelzuur en sporen van jodium, mangaan, zink en koper.

Adaptogeen

Maca valt onder de adaptogene planten omdat de voedingsstoffen in maca ondersteuning kunnen bieden bij stress, spanning en vermoeidheid. Als je niet goed in je vel zit, gespannen of moe bent, dan biedt maca krachtige ondersteuning. 

Vitaliteitsverhogend

Maca helpt de vitaliteit te verhogen. Maca wordt het Peruviaanse ginseng genoemd en ook wel het afrodisiacum van de Inca's. 

Overgang

Heb je last van overgangsklachten zoals opvliegers of stemmingswisselingen dan is Royal Green Maca een aanrader: een 100% biologische ondersteuning. Maca zelf bevat geen plantenhormonen maar het brengt het lichaam in een betere conditie waardoor het krachtig ondersteund wordt bij overgangsverschijnselen. 

Ingrediënten Royal Green Maca

Bevat per capsule 500 mg gecertificeerd biologische maca:

  • 80% zwarte maca
  • 15% paarse maca
  • 5% gele maca

Royal Green Maca is 100% biologisch en geschikt voor vegetariërs en veganisten. De capsule is gemaakt van plantaardige cellulose. 

Gebruiksaanwijzing Royal Green Maca

De aangeraden dosering is 1 tot 3 capsules per dag, bij voorkeur in te nemen bij de maaltijd. 

Herkomst Royal Green Maca

Maca is een knolgewas uit de Peruaanse Andes. Maca groeit op zeer grote hoogte (tussen 3.500 en 4.500 meter boven zeeniveau). Dit maakt Maca de hoogst verbouwde plant ter wereld! Na oogst wordt de Royal Green Maca gedroogd en handgeselecteerd op grootte en kleur (zwart, paars & geel). Hier ligt naast de biolgische certificering namelijk een groot kwaliteitsverschil.

Notes:

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...