Lecithinepoeder van zonnebloem (Original - 250 gram) Bekijk groter

Lecithinepoeder van zonnebloem (Original - 250 gram)

Lecithine is een type lipide (vet) dat wordt gebruikt als bindmiddel. Het helpt om soepen, sauzen maar ook een smoothie van vetten en water te binden. De meeste lecithinepoeders worden gemaakt op basis van sojabonen. Aangezien deze vaak genetisch gemanipuleerd zijn is deze keuze van zonnebloempitten een prima alternatief.

Lecithinepoeder van zonnebloem. Biologisch en vrij van soja. Gebruik lecithinepoeder als bindmiddel in soepen, sauzen maar ook smoothies van vet en water.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 13,88 incl. BTW


Beoordelingen

Lecithine poeder - niet van soja maar van zonnebloem

Lecithine is een type lipide (vet) dat door iedere cel in je lichaam wordt gebruikt. Deze voedingsstof die normaal in o.a. peulvruchten zit, helpt om vetten in vocht op te lossen. Hierdoor kunnen ze uit het lichaam worden verwijderd. Als poeder werkt het door deze eigenschap als bindmiddel. Het helpt om een smoothie van vetten en water te binden. De meeste lecithinepoeders worden gemaakt op basis van sojabonen. Aangezien deze vaak genetisch gemanipuleerd zijn is deze keuze van zonnebloempitten een prima alternatief.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

1 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
  • Gevraagd door een gast
    op 2016-07-18
    hallo, vraagje, kan ik het etiket waar de waardes op staan van dit product ontvangen waardes als bv. eiwit/suiker/vet gehaltes met name wil ik weten hoeveel Phosphatidylcholine erin zitb.v.d.pieter Antwoord:
    Goedemorgen! Ik heb zojuist op het etiket gekeken, hierop staat geen informatie over Phosphatidylcholine maar dat vraag ik nog even op bij de fabrikant. De voedingswaarde van deze lecithine poeder per 100 gram is als volgt: - 850Kcal - vet 92 gram (waarvan verzadigd 22 gram) - koolhydraten 1 gram - eiwitten 3,5 gram - zout 0,01 gram

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...