Lakshmi - Aqua Alcalizer (60 ml) Bekijk groter

Lakshmi - Aqua Alcalizer (60 ml)

Aqua Alkalizer is een voedingssupplement met alkaliserende en reinigende eigenschappen; opgelost in mineraalwater optimaliseert het zuur/base proces van het lichaam.

Aqua Alkalizer is een voedingssupplement met alkaliserende en reinigende eigenschappen; opgelost in mineraalwater optimaliseert het zuur/base proces van het lichaam.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 27,76 incl. BTW


Beoordelingen

Lakshmi - Aqua Alcalizer (60 ml)

KRACHTIG HOOG GECONCENTREERDE ALKALIZER Aqua Alkalizer is een voedingssupplement met alkaliserende en reinigende eigenschappen; opgelost in mineraalwater optimaliseert het zuur/base proces van het lichaam. Aqua Alkilizer is een krachtig antioxidant supplement en is ook geschikt voor een laag- calorieën dieet, bied bescherming tegen weefselafbraak en vrije radicale. Bij diëten die gericht zijn op het vergroten van de spiermassa, biedt het bescherming tegen verzuring tijdens het dieet en sporten. Water is het basiselement van leven en ons lichaam bestaat voor 70% uit watert. Aqua Alkalizer is nuttig om de pH van het drinkwater te verhogen. De innovatieve natuurlijke zoutoplossing bevat een evenwichtige balans van minerale ionen en sporenelementen uit de natuur, welke de zuur- base verhouding van het lichaam ondersteunen. Aqua Alkalizer verhoogt de spijsvertering, vermindert gewrichtsontstekingen, ondersteund een mooie glanzende en stevige huid, speelt een belangrijke rol om de spiermassa en botstructuur te beschermen. Aqua Alkalizer kan gebruikt worden met ieder goed koolzuurvrij drinkwater en niet te rijk aan Bicarbonaten (HCO3-). De aanwezigheid van Carbodioxide (CO2) en Bicarbonaten(HCO3-), chlorides, fluoriden en sulfaten beïnvloeden de hoeveelheid druppels die nodig zijn om de pH omhoog te brengen. Gebruik het liefst water met een vast laag residu, laag elektrisch geleidingsvermogen en hoge pH.

Ingrediënten

distilled water, potassium hydroxide and sodium chloride

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)