Naturea Kurkuma | biologisch (250 gram)

Kurkuma (ook wel turmeric, curcumin en koenjit genoemd) is behalve een heel goede smaakmaker in de keuken ook nog eens heel goed voor je gezondheid. Deze kurkuma is biologisch en 100 procent natuur en komt uit India. 

Nu maar liefst 250 gram! 

Kurkuma is heerlijk in de keuken door curry's, smoothies en thee en nog veel meer. Bovendien is kurkuma heel erg gezond.

Meer details

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 8,74 incl. BTW


Beoordelingen

Biologisch kurkuma poeder - nu maar liefst 250 gram van Naturea

Kurkuma is familie van de gember en is in oorspronkelijke vorm ook een wortel die wel iets weg heeft van de gember wortel. 

Kurkuma wordt veel gebruikt in de keuken, zoals de Indiase keuken, waar het ingezet wordt als prikkelende smaakmaker. Gerechten krijgen er een prachtige, heldergele kleur van. 

Kurkuma is gezond en heilzaam

Wij mogen geen enkele claim plakken op kurkuma, maar inmiddels weet iedereen aan welke gezondheidsvoordelen kurkuma wordt gelinkt. Curcumine, een werkzame stof in kurkuma, heeft een ontstekingsremmende werking dus er wordt veel geëxperimenteerd met voedingssupplementen met curcumine bij (chronische) ontstekingsziektes. Ook staat curcumine hoog in de lijst van gebruikte supplementen bij het ontgiften van met name de lever. Op greenmedinfo.com zijn onderzoeksresultaten gepubliceerd van MEDLINE (de bibliografische database van de National Library of Medicine). In deze onderzoeken zijn meer dan 580 mogelijke gezondheidsvoordelen van kurkuma (of het primailre polyfone curcumine) ontdekt. 

Gebruiksaanwijzing kurkuma

Een theelepel per dag is een goede onderhoudsdosering. 1 tot 3 theelepels per dag wordt aanbevolen om maximaal te profiteren van de voordelen van kurkuma. De werking van kurkuma wordt versterkt wanneer deze wordt gecombineerd met zwarte peper. Experimenteer met recepten en kijk online voor inspiratie. Kurkuma is heerlijk in smoothies, curry's, thee en nog veel meer! 

Inhoud

250 gram biologische kurkuma poeder. 

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

1 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
  • Gevraagd door Tineke
    op 2017-06-30
    Hoeveel zwarte peper bij 1 theelepel kurkuma? Vr. Gr. Tineke Olderaan Antwoord:
    Enkele korrels peper wordt aanbevolen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...