TerraSana kokosrasp Bekijk groter

TerraSana kokosrasp (250 gram)

TerraSana kokosrasp is 100% puur en biologisch geraspt vruchtvlees van kokosnoten. Kokosrasp is goed te gebruiken in combinatie met rijstmaaltijden of als toevoeging aan smoothies en andere ontbijtmaaltijden. TerraSana kokosrasp is vegetarisch en bevat geen toegevoegde suikers of zouten.

Biologische kokosrasp te gebruiken als toevoeging aan maaltijden en smoothies. Nu 250 gram voor slechts EUR 2,49

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 2,64 incl. BTW


Beoordelingen

TerraSana Kokosrasp 100% biologisch kokosnoten vruchtvlees

TerraSana kokosrasp is 100% puur en biologisch geraspt vruchtvlees van kokosnoten. Kokosrasp is goed te gebruiken in combinatie met rijstmaaltijden of als toevoeging aan smoothies en andere ontbijtmaaltijden. TerraSana kokosrasp is vegetarisch en bevat geen toegevoegde suikers of zouten.

Voedingswaarde kokosrasp per 100 gram

Energie (kJ)2761kJ
Energie (kcal)660kcal
Eiwit totaal6,9gram
Koolhydraten totaal7,3gram
Suikers7,3gram
Vet totaal64,5gram
Vet verzadigd57,2gram

Recept glutenvrije cake met kokos

Kokos, wie kent de bekende, altijd verrassende smaak niet? Met de vlokken van de kokosrasp en onderstaande ingrediënten maakt u de lekkerste cake. En helemaal niemand zal in de gaten hebben dat de cake nog glutenvrij is ook. Een extra reden om hier eens mee aan de slag te gaan!

Ingrediënten:

  • 2 koppen glutenvrije bloem, bijvoorbeeld van boekweitmeel
  • Zoetstof naar smaak: bijvoorbeeld palmsuiker, (gebruik ongeveer 100 gram palmsuiker in de cake)
  • 1 kop kokosrasp
  • ½ kop walnoot, in kleine stukjes gehakt
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 1 theelepel baksoda:
  • 1 theelepel xanthaangom
  • 1 theelepel zout
  • 1 kop kokosmelk
  • 1 kop olie, bijvoorbeeld kokosolie:
  • 4 eieren
  • 1 theelepel vanille poeder

Bereiding:

Oven voorverhitten op 175 graden.Neem een grote bakplaat, doorsnee ongeveer 30 á 35 centimeter

Neem een schaal en doe er de bloem, zoetstof, kokosvlokken, walnoot, bakpoeder en baksoda in, voeg zout toe. Vervolgens de kokosmelk, de olie, de eieren en het vanillepoeder. Mix en voeg als laatste het xanthaangom toe. Mix totdat er een mooi egaal mengsel ontstaan is. Plaats het deeg vervolgens in de gewenste vorm, rond of vierkant naar keuze. Plaats de schaal in de oven en bak ongeveer 45 minuten. Je kan testen of de cake klaar is door er een schone tandenstoker in te prikken. Als je tandenstoker er schoon uitkomt is je cake klaar. Optioneel: extra kokosvlokken bovenop leggen.

Afkoelen en smikkelen maar.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...