Filter produkten

Merk

Dieet

Nieuwsbrief

Jong blijven Er zijn 7 producten

Ja, er ligt een duidelijk verband tussen voeding en het verouderingsproces. De twee meest gebruikte termen in dit verband zijn ‘oxidatie’ en ‘glycatie’. Met antioxidanten kunnen we het verouderingsproces tegen gaan. Of glycatie, wat betekent dat suikers aan eiwitten kleven en schade kunnen toebrengen aan het lichaam. Maar...

Ja, er ligt een duidelijk verband tussen voeding en het verouderingsproces. De twee meest gebruikte termen in dit verband zijn ‘oxidatie’ en ‘glycatie’. Met antioxidanten kunnen we het verouderingsproces tegen gaan. Of glycatie, wat betekent dat suikers aan eiwitten kleven en schade kunnen toebrengen aan het lichaam. Maar ook dat door glycatie rimpels in de huid ontstaan.

Eigenlijk betekent bovenstaande niet veel meer dan dat wij producten met veel antioxidanten eten en dat we producten met geraffineerde suiker zoveel mogelijk laten staan. Krachtige superfoods tegen huidveroudering zijn superfoods met een hoge concentratie antioxidanten en/of een hoge concentratie omega 3 vetzuren (meervoudig, onverzadigde vetzuren).

Antioxidanten bestrijden oxidatie in je lichaam en vertragen daarmee de huidveroudering. In rauwe groenten, goji bessen, rauwe cacao, kokosolie, lijnzaad en chia zaad zitten veel antioxidanten en vitamine C.

Meer
Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items