Innerwave - Detoxkuur herhaalpakket (3, 5 of 7 sapdagen) Bekijk groter

Innerwave - Detoxkuur herhaalpakket (3, 5 of 7 sapdagen)

Let op het Innerwave detoxkuur herhaalpakket is alleen voor personen die al eerder een Innerwave detox met darmspoeling gedaan hebben en deze willen herhalen.

Innerwave Detoxkuur herhaalpakket (3, 5 of 7 sapdagen) wordt geleverd met darmspoelingsvullingen

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 141,91 incl. BTW


Beoordelingen

Innerwave - Detoxkuur herhaalpakket (3, 5 of 7 sapdagen)

– Eenvoudig thuis in alle privacy te volgen
– Veilig en betrouwbaar
– 100% kwalitatief hoogstaande natuurlijke producten
– Uniek en bewezen concept
– Aantrekkelijk geprijsd en zeer compleet
– Uitgebreide kuurbeschrijving en gebruiksaanwijzing

De Innerwave Wellnesskuur bestaat uit de fases voorbereiden, kuren en weer opbouwen.  Tijdens de kuurweek zijn één á tweedagelijkse darmspoelingen met lauwwarm water van essentieel belang om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd en hoe men zichzelf eenvoudig de darmspoelingen kan geven.

Let op: Het Innerwave wellness herhaalpakket is voor hen die al in het bezit zijn van een darmspoelingsset (klysma) en de kuur willen herhalen. Inclusief darmspoelingsvullingen.

De Innerwave Wellnesskuur bestaat uit de volgende fases:

1. De Voorbereidingsfase (5 dagen)
Tijdens deze fase gaat men het normale voedingspatroon geleidelijk aan afbouwen en begint men met innemen van de volgende Innerwave supplementen: een hoogwaardige kruidenformule, organisch gerstegraspoeder, (rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten) en Chlorella (een zeer mineraalrijk microalgen supplement) die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en die alvast zorgen voor een verwijdering van schimmels en slechte bacteriën uit de darmen.

2. De Detoxfase (3, 5 0f 7 dagen)
Tijdens deze fase wordt sapvasten aangeraden voor het meest optimaal reinigende effect of kan men kiezen uit een programma met een lichte voeding. Tijdens deze kuur heeft men géén hongergevoel dankzij de Innerwave supplementen. Deze reinigen de darm, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De Innerwave supplementen gerstegras en Chlorella zorgen dat men alle belangrijke voedingstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, anti-oxidanten en sporenelementen. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen. Tijdens deze kuurweek spoelt men de darm ‘één á twee maal per dag met speciale supplementen door middel van eenvoudig zelf uit te voeren darmspoelingen met lauwwarm water.

3. De Opbouwfase (4 dagen)
Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normale en gezonde voeding met daarbij ondersteuning van de darmregulerende Innerwave supplementen en versterking van de darmflora met de Innerwave Probiotica.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)