HealthForce Vitamineral Green (150 of 500 gram)

Een unieke en zeer krachtige combinatie van de meest efficiënte superfoods uit de nog ongerepte natuur die heerlijk smaken door een groene smoothie. 

Vitamineral Green ondersteunt de bloedsuikerspiegel, het ontgiften van het lichaam, het immuunsysteem, de lever, nieren, bloed, botten, dikke darm, alvleesklier, spieren en de hersenen.

Vitamineral Green ondersteunt bloedsuikerspiegel, ontgiften, immuunsysteem, lever, nieren, bloed, botten, darm, alvleesklier, spieren, hersenen

Meer details

5
5.00/5 - 2 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 30,79 incl. BTW

  • 150 gram
  • 500 gram


Beoordelingen

HealthForce Vitamineral Green - de beste groene superfoods in 1 supplement

Een unieke en zeer krachtige combinatie van de meest efficiënte superfoods uit de nog ongerepte natuur die heerlijk smaken door een groene smoothie.

Productvoordelen HealthForce Vitamineral Green

  • Unieke samenstelling van puur groen: groentes, algen, wilde waterplanten en zeewieren 
  • Bevat diverse vitamines, mineralen, sporenelementen, fytonutriënten, chlorofyl, alle essentiële aminozuren, essentiële vetzuren, enzymen en andere natuurlijke voedingsstoffen
  • Aangevuld met probiotica en enzym complexen 
  • Rauw standaard: op lage temperatuur gedroogd zodat alle voedingsstoffen zijn behouden
  • Vrij van goedkope vulmiddelen zoals bruine rijst, bonen, maca of vezels
  • 100% TruGanic™ en magnetisch geschoond en gezuiverd 
  • Bevat geen pesticiden of genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen
  • Verpakt in een donkergekleurd glazen potje met EcoFresh Nutrient Lock™, een unieke zuurstof absorberende metalen dop die de afsluiting luchtdicht maakt en de voedingsstoffen 100% beschermt. Het glas van het potje kan hergebruikt worden, geeft geen gassen af en is niet giftig, in tegenstelling tot kunststof potjes die voor de meeste doorsnee supplementen worden gebruikt.

Doelstelling HealthForce Vitamineral Green

Gebruik Vitamineral Green voor het verbeteren van je weerstand en help je lichaam duurzaam in een betere conditie te krijgen. 

Gebruiksaanwijzing HealthForce Vitamineral Green

HealthForce Vitamineral Green is een supplement in poedervorm. Je roert het eenvoudig door een shake, smoothie of sap. Roer dagelijks eenmaal of tweemaal 1 eetlepel (8 gram) door een sap. Begin met een kleine dosering (een theelepel) en voer deze langzaam op als u niet gewend bent aan zeer geconcentreerde greens. 

Dieet

Vitamineral Green past in alle diëten, het is geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfood liefhebbers, glutenvrij en gistvrij.

Ingrediënten HealthforceVitamineral Green

Planten

brandnetelblad, johannesbrood peulen, plantsappen (alfalfa gras, gerstegras, havergras, paardebloemblad), gemberwortel, gerstegras, tarwegras, peterselieblad, Amerikaanse basilicum, heilige basilicum, heermoes, vogelmur, moringaboomblad, yaconblad, amlabes (Indische kruisbes), shilajit. 

Algen

spirulina, chlorella

Uit de oceaan

kelp, dulse, zeesla, nori, blaaswier, alaria

VMG Enzymcomplex

protease, amylase, lipase, cellulase, bromelaïne, papaïne, alpha-galactosidase

Probiotisch complex (5 miljard per portie (kiemgetal (k.v.e.))

Lactobacillus plantarum, L. paracasei, L. rhamnosus, L. salivarius, L. bulgaricus, Streptococcus thermophilus

De bijzondere formule HealthForce Vitamineral Green

Vitamineral Green is een superieure, therapeutische groene superfood poeder met een uiterst hoge concentratie voedingswaarde. Het ondersteunt de bloedsuikerspiegel, ontgifting, het immuunsysteem, lever, nieren, bloed, otten, dikke darm, alvleesklier, spieren en hersenen, en het valt onder de zogenoemde 'longevity' supplementen, gebaseerd op het verlengen van je levensduur. 

De bijzondere formule van Vitamineral Green is geformuleerd door Jameth Sheridan (dokter in de holistische geneeskunde en kruidengeneeskunde onderzoeker van het eerste uur). Werkelijk elk ingrediënt, inclusief de wijze waarop het wordt geteeld en verwerkt, is therapeutisch. Het is een uiterst krachtige en uitgebreide reeks van de meest voedzame en reinigende superfoods van de natuur. Het bevat een volledig spectrum van natuurlijk voorkomende, absorbeerbare en niet-toxische vitaminen, mineralen, alle essentiële aminozuren, antioxidanten, chlorofyl, oplosbare en onoplosbare vezels, tienduizenden fytonutriënten, en een overvloed aan andere synergetische, biologisch-gebonden voedingsstoffen. Het bevat geen synthetische of geïsoleerde voedingsstoffen, dus het is 100% pure, echte voeding en een weldaad voor uw lichamelijke systeem. 

De formule is 100% plantaardig, rauw, glutenvrij en gistvrij. Het product bevat enkel en alleen Greens: niet verdund met granen, bonen, maca, vezels, fruit, vulstoffen, zaden, chia of vlas. Ook bevat het geen geïsoleerde voedingsstoffen. Het is perfect uitgebalanceerde voeding boordevol vitaminen, mineralen, sporenelementen en helende fytonutriënten. 

Wat zegt de formulator Jameth Sheridan er zelf over?

"Groene voedingsmiddelen zijn misschien wel de meest helende voeding op de planeet, en de meest belangrijke aanvulling op een dieet dat er denkbaar is. Ze zijn fundamenteel. Al meer dan 26 jaar verdiep ik mij hartstochtelijk elk uur van de dag in het verstrekken van de best mogelijke basis uit de natuur aan de mens. Mijn diepste passie is dat de aarde en al haar bewoners zijn genezen op een dieper liggend kernniveau. Moeder Natuur heeft ons de stoffen die we nodig hebben om te genezen gegeven. Het is mijn levenspad en plicht en een bijzonder grote eer om hiervan de best denkbare supplementen voor u samen te stellen. 

Compromis is geen optie. Hype is niets. Stof is alles. Vitamineral Green ™ is het best mogelijke groene voedsel dat ik kan bieden"

Dr. Jameth Sheridan - Docter in de holistische geneeskunde (DHM), Naturopath, en Kruidengeneeskunde Onderzoeker van het eerste uur. 

Over HealthForce

HealthForce Nutritionals is een Amerikaans bedrijf dat sinds haar oprichting in 1990 heilzame veganistische superfoods produceert. HealthForce is opgericht door de ethische veganisten en kruidengeneeskundige onderzoeker Jameth Sheridan, Doctor in de holistische geneeskunde, en Kim Sheridan, naturopaat. TruGanic is een zeer strenge kwaliteitsnorm voor inkoop en productie en gaat aanzienlijk verder dan de normen die gelden voor biologische producten.

De TruGanic standaard is geformuleerd door Dr Sheridan omdat hij op deze manier absolute zuiverheid kan waarborgen. Ook worden alle ingrediënten op lage temperatuur gedroogd zodat alle voedingsstoffen zo goed mogelijk bewaard zijn gebleven en bevatten de producten geen pesticiden of genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen en zijn ze glutenvrij.

Daarnaast verpakt Health Force haar producten in een donkergekleurd glazen potje met EcoFresh Nutrient Lock, een unieke zuurstof absorberende metalen dop die de afsluiting luchtdicht maakt en de voedingsstoffen 100% beschermt. Het glas van het potje kan hergebruikt worden, geeft geen gassen af en is niet giftig, in tegenstelling tot kunststof potjes die voor de meeste doorsnee supplementen worden gebruikt.

Recensies (2)

Bastiaan

2015-11-25
5

Jeetje, als je dit gebruikt, hoef je niks anders meer te gebruiken. Ik heb al mijn vitaminepillen opgemaakt en gebruik dus ook niets anders meer.

 
Aurelie

2015-09-10
5

Hallo,
ik heb dit product gebruikt tijdens een sapvastenkuur van 10 dagen. Ik heb me zelfs tijdens het vasten superfit gevoeld, energiek en levendig. Ook geen cravings, dus ik ben er superblij mee. Een aanrader tijdens ontgiftingsperiodes!

 
Pagina:1
Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...