HealthForce Truly Natural Vitamine C

Een natuurlijk vitamine C superfood supplement op basis van acerolabessenextract en biologisch gecertificeerde niet-genetisch gemanipuleerde maltodextrine. Dit is een extra krachtig vitamine C complex. Vitamine C zorgt als antioxidant voor de vorming van bindweefsel, opname van ijzer en een goede weerstand. Het helpt vermoeidheid verminderen. 

HealthForce Truly Natural Vitamine C is een natuurlijk vitamine C superfood supplement op basis van acerolabessenextract en biologische maltodextrine

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 24,95 incl. BTW

  • 171 gram
  • 500 gram


Beoordelingen

HealthForce Truly Natural Vitamine C

Healthforce Vitamine C staat bekend om haar superieure opname door het lichaam. 

1,5 theelepel Healthforce Vitamine C poeder voorziet je van 302 mg natuurlijke, opneembare, niet-giftige vitamine C complex. Als bron wordt een 'whole food' acerola bes extract gebruikt, natuurlijke bron van co-factoren zoals bioflavonoïden, vitaminen, mineralen en fytonutriënten. 

Dit product bevat géén geïsoleerde vitamine C. Dit pure natuurlijke acerola concentraat wordt niet voor het overgrote deel uitgescheiden via de urine, is zeer zuur, niet-toxis en veroorzaakt geen nutriënt onbalans (bijvoorbeeld in ijzer of koper). Vitamine C komt zelf nooit als isolaat voor in de natuur, maar altijd als onderdeel van het hele vitamine C complex. Wil je vitamine C opnemen zoals de natuur het bedoeld heeft, zul je voedselbronnen van het gehele vitamine C complex moeten nemen (of vitamine extracten op basis van whole food). 

Productvoordelen HealthForce Vitamine C

  • Een 100% natuurlijk vitamine C supplement op basis van hele acerolabessen extract, veel beter opneembaar dan synthetische vitamine C
  • Gedroogd op lage temperatuur (RAW) zodat de voedingsstoffen goed zijn behouden
  • Bevat biologische niet-genetisch gemanipuleerde maltodextrine, een complexe koolhydraat die dient als droogmiddel
  • 100% puur product en dus geen gebruik van vulmiddelen zoals bruine rijst
  • Bevat geen pesticiden
  • Bevat geen genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen
  • Glutenvrij
  • 100% plantaardig

Ingrediënten HealthForce Vitamine C

Acerolabessenextract, biologisch gecertificeerde niet-genetisch gemanipuleerde maltodextrine.

Gebruiksaanwijzing HealthForce Vitamine C

Aanbevolen: 1,5 theelepel per dag. Meng met water, vers vruchtensap, plantaardige melk of smoothies. Bewaren op kamertemperatuur.

Over HealthForce

HealthForce Nutritionals is een Amerikaans bedrijf dat sinds haar oprichting in 1990 heilzame veganistische superfoods produceert. HealthForce is opgericht door de ethische veganisten en kruidengeneeskundige onderzoeker Jameth Sheridan, Doctor in de holistische geneeskunde, en Kim Sheridan, naturopaat. TruGanic is een zeer strenge kwaliteitsnorm voor inkoop en productie en gaat aanzienlijk verder dan de normen die gelden voor biologische producten.

De TruGanic standaard is geformuleerd door Dr Sheridan omdat hij op deze manier absolute zuiverheid kan waarborgen. Ook worden alle ingrediënten op lage temperatuur gedroogd zodat alle voedingsstoffen zo goed mogelijk bewaard zijn gebleven en bevatten de producten geen pesticiden of genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen en zijn ze glutenvrij.

Daarnaast verpakt Health Force haar producten in een donkergekleurd glazen potje met EcoFresh Nutrient Lock, een unieke zuurstof absorberende metalen dop die de afsluiting luchtdicht maakt en de voedingsstoffen 100% beschermt. Het glas van het potje kan hergebruikt worden, geeft geen gassen af en is niet giftig, in tegenstelling tot kunststof potjes die voor de meeste doorsnee supplementen worden gebruikt.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...