HealthForce Liver Rescue 5+ Liver Support 120 V-Caps Bekijk groter

HealthForce Liver Rescue 5+ Liver Support 120 V-Caps

HealthForce Liver Rescue 5+ Liver Support kan bijdragen aan de ondersteuning van de leverfunctie bij ontgifting, galstromen en regeneratie. Het bevat de meest krachtige therapeutische kruiden voor de lever.

120 capsules.

HealthForce Liver Rescue 5+ Liver Support 120 V-Caps ondersteunt de leverfunctie en -regeneratie, lever ontgifting, en galstroom. Het bevat de meest krachtige therapeutische niveaus lever kruiden.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 36,95 incl. BTW


Beoordelingen

HealthForce Liver Rescue 5+ Liver Support 120 V-Caps

Je lever staat voortdurend onder druk van toxines uit voeding, alcohol en sigaretten, geneesmiddelen en milieuvervuiling. Een verminderde leverfunctie kan ingrijpende gevolgen hebben voor de algehele gezondheid van je lichaam. 

Productvoordelen HealthForce Liver Rescue

  • Een 100% natuurlijk mengsel van diverse kruiden, waaronder een zadenextract van mariadistel, paardebloemwortel en chanca piedra
  • Biedt direct krachtige antioxidanten. 
  • Het kan bijdragen aan de ondersteuning van de leverfunctie bij ontgifting, galstromen en regeneratie.
  • Het ondersteunt zowel Fase I en Fase II voor leverontgifting.
  • Bevat diverse natuurlijke vitamines, mineralen, sporenelementen en fytonutriënten.
  • Gedroogd op lage temperatuur zodat alle voedingsstoffen zo goed mogelijk bewaard zijn gebleven.
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • 100% rauw
  • Bevat geen pesticiden of genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen
  • Glutenvrij

Ingrediënten HealthForce Liver Rescue

Mariadistelzadenextract (silybum marianum), paardenbloemwortelextract (taraxacum officinale), Japanse wasabiwortel, picrorhiza kurroa (10% kutki) en gemaakt in vegetarische cellulose capsules (vcap)

Voedingswaarde HealthForce Liver Rescue

healthforce-liver-rescue-5-voedingswaarde

Gebruiksaanwijzing HealthForce Liver Rescue

HealthForce Liver Rescue kan eenvoudig worden ingenomen met een glaasje (bron)water, maar je kunt de capsules ook openmaken en de inhoud door je favoriete smoothie, shake of sap roeren. Aanbevolen gebruik: 2 capsules per dag innemen met water. Bij intensief gebruik: 6-12 capsules per dag innemen met water.

Over HealthForce

HealthForce Nutritionals is een Amerikaans bedrijf dat sinds haar oprichting in 1990 heilzame veganistische superfoods produceert. HealthForce is opgericht door de ethische veganisten en kruidengeneeskundige onderzoeker Jameth Sheridan, Doctor in de holistische geneeskunde, en Kim Sheridan, naturopaat. TruGanic is een zeer strenge kwaliteitsnorm voor inkoop en productie en gaat aanzienlijk verder dan de normen die gelden voor biologische producten.

De TruGanic standaard is geformuleerd door Dr Sheridan omdat hij op deze manier absolute zuiverheid kan waarborgen. Ook worden alle ingrediënten op lage temperatuur gedroogd zodat alle voedingsstoffen zo goed mogelijk bewaard zijn gebleven en bevatten de producten geen pesticiden of genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen en zijn ze glutenvrij.

Daarnaast verpakt Health Force haar producten in een donkergekleurd glazen potje met EcoFresh Nutrient Lock, een unieke zuurstof absorberende metalen dop die de afsluiting luchtdicht maakt en de voedingsstoffen 100% beschermt. Het glas van het potje kan hergebruikt worden, geeft geen gassen af en is niet giftig, in tegenstelling tot kunststof potjes die voor de meeste doorsnee supplementen worden gebruikt.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...