HealthForce Friendly Force Probiotic (120 V-Caps) Bekijk groter

HealthForce Friendly Force Probiotic (120 V-Caps)

Bevat meer dan 100 miljard actieve probiotica culturen, alsmede natuurlijke prebiotische synergisten en probiotica ondersteunende voedingsstoffen, waaronder yaconwortel en kelp. Daarnaast is deze glutenvrij en zuivelvrij en 100%plantaardig.

Bevat meer dan 100 miljard actieve probiotica culturen, alsmede natuurlijke prebiotische synergisten en probiotica ondersteunende voedingsstoffen, waaronder yaconwortel en kelp. Daarnaast is deze glutenvrij en zuivelvrij en 100%plantaardig.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 46,95 incl. BTW


Beoordelingen

HealthForce Friendly Force Probiotic (120 V-Caps)

Bevat meer dan 100 miljard actieve probiotica culturen, alsmede natuurlijke prebiotische synergisten en probiotica ondersteunende voedingsstoffen, waaronder yaconwortel en kelp.

Productvoordelen HealthForce Probiotic

  • Bevat meer dan 100 miljard actieve probiotica culturen.
  • Bevat natuurlijke prebiotische synergisten en probiotica ondersteunende voedingsstoffen, waaronder yaconwortel en kelp.
  • Geheel plantaardig, geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Bevat geen pesticiden of genetisch gemanipuleerde voedingsstoffen en is glutenvrij.
  • De capsules (vcaps) zijn gemaakt van vegetarische cellulose en zijn dus ook geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Verpakt in een donkergekleurd glazen potje met EcoFresh Nutrient Lock™, een unieke zuurstof absorberende metalen dop die de afsluiting luchtdicht maakt en de voedingsstoffen 100% beschermt. Het glas van het potje kan hergebruikt worden, geeft geen gassen af en is niet giftig, in tegenstelling tot kunststof potjes die voor de meeste doorsnee supplementen worden gebruikt. 

Gebruiksaanwijzing HealthForce Probiotic

Neem dagelijks 1 tot 6 capsules in met een glaasje water. Je kunt de capsules ook openmaken en de inhoud door je favoriete koude drank of gerecht roeren. HealthForce Ultimate Probiotic Extreme 100+ billion kan in de koelkast bewaard worden om de houdbaarheid te verlengen, maar dit is niet noodzakelijk. 

Ingrediënten HealthForce Probiotica

Probiotica: Lactobacillus plantarum, L. paracasei, L. rhamnosus, L. salivarius, Streptococcus thermophilus, L. Bulgaricus

Prebiotische synergisten: yaconwortel, kliswortel

Probiotica ondersteunende voedingsstoffen: kelp, heemstwortel

Energetica: Shilajit 

Oorsprong

HealthForce Nutritionals is een Amerikaans bedrijf dat al ruim 20 jaar heilzame veganistische superfoods produceert. HealthForce werd in 1990 opgericht door de ethische veganisten en kruidengeneeskundige onderzoekers Jameth Sheridan, Doctor in de holistische geneeskunde, en Kim Sheridan, naturopaat. TruGanic™ is een zeer strenge kwaliteitsnorm voor inkoop en productie en gaat aanzienlijk verder dan de normen die gelden voor biologische producten. De TruGanic™ standaard is geformuleerd door Dr Sheridan omdat hij op deze manier absolute zuiverheid kan waarborgen. 

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...