Greens for Life (YoungAgain - 270 gram)

Greens for Life voorkomt tekorten door slechte eetgewoonten of periodes van extra inspanning of stress. Greens for Life is de rijkste bron van 100% natuurlijke vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen en antioxidanten. Alle gezondheid uit vijf tot zes porties verse groenten en fruit in 1 dagelijkse dosering.

Greens for Life als dagelijkse goede gewoonte zorgt voor nieuwe energie en vitaliteit, helpt prestaties te verbeteren en heeft een gunstige invloed op je gezondheid

Meer details

5
5.00/5 - 3 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 36,97 incl. BTW


Beoordelingen

Greens for Life - voor een actieve en gezonde levensstijl

Greens for Life is een uitstekend product voor een actieve en gezonde levensstijl

 • het verschaft nieuwe energie en vitaliteit
 • bevordert de natuurlijke weerstand
 • bevordert de balans tussen zuren en basen
 • helpt prestaties te verbeteren
 • bevordert de opname van vitaminen en mineralen
 • ondersteunt de interne reiniging
 • ondersteunt de opname van voedingsstoffen
 • ondersteunt gewichtsverlies bij een dieet
 • beschermt bij veroudering

Doelstelling Greens for Life

Het verschaft nieuwe energie en vitaliteit, het ondersteunt interne reiniging en afvoer van afvalstoffen, en het beschermt bij veroudering.

Voedingswaarde Greens for Life

1 portie Greens for Life bevat (10g):

Zie afbeeldingen voor de Ingrediëntenlijst.

Gebruiksaanwijzing Greens for Life

Los een volle maatschep (10 gram) op in een glas water of appelsap. Gebruik een shaker voor het beste resultaat. Greens for Life geeft energie dus bij voorkeur in de ochtend of de tweede helft van de middag gebruiken als een snelle ‘pick-me-up’. Gebruik elke dag voor het beste resultaat. Verwarm Greens for Life niet.

Dieet

Greens for Life bevat slechts zes gram koolhydraten per portie. Daarmee is Greens for Life een uitstekende aanvulling op elk dieet. Greens for Life bevordert een normale stoelgang die vooral bij een ‘lowcarb’ bij een dieet ernstig verstoord kan raken, ondersteunt het gewichtsverlies en houdt uw energie op peil.

Greens for Life is geen moeilijk te slikken tablet of capsule, maar een licht poeder dat gemakkelijk oplost in water of appelsap. Greens for Life heeft in tegenstelling tot andere greens supplementen een aangename smaak en is een gezond begin van de dag.

10 redenen om nog vandaag aan Greens for Life te beginnen

 1. Door een overdadig aanbod van kant-en-klaar voedsel met teveel vet, suiker en geraffineerde koolhydraten eten veel mensen niet langer de minmale hoeveelheid groenten en fruit die het lichaam dagelijks nodig heeft.
 2. Greens for Life is rijk aan hoogwaardige nutriënten!
 3. Greens for Life heeft als hoofdbestanddeel een krachtig 13:1 extract van Barley Grass. Het bevat zeer hoge concentraties aan vitaminen, mineralen en antioxidanten en is een alkaliserende voedingsstof. Het ondersteunt een neutrale zuurbalans.
 4. Greens for Life bevat het unieke 100:1 Fruits & Greens, een extract van 27 verschillende soorten groenten en fruit. Eén gram Fruits & Greens bevat evenveel bioflavonoïden, vitaminen, mineralen en antioxidanten als 100 gram verse groenten en fruit!
 5. De spirulina en chlorella in Greens for Life bevatten meer dan 50 belangrijke nutriënten en zijn een bron van chlorophyl (energie uit zonlicht) Chlorella heeft een interne reinigende werking.
 6. Enzymen sturen alle lichaamsprocessen aan. De vijftien enzymen in Greens for Life ondersteunen de spijsvertering, verbeteren de opname van voedingsstoffen en helpen het lichaam beter te functioneren.
 7. Een portie Greens for Life bevat 1.5 miljard maagzuurresistente lactosporen die zich in de dunne darm tot een volwaardige lactobacillencultuur ontwikkelen. Lactobacillen zijn ‘goede’ bacillen die de darmflora ondersteunen.
 8. Greens for Life bevat Policosanol. Policosanol heeft een gunstige invloed op het cholesterol.
 9. Het belang van voldoende vezels in het dieet voor een goede darmwerking en stoelgang behoeft geen verdere uitleg. Greens for Life bevat acacia-, appelpectin- een tarwekiemvezels voor een goede darmfunctie en stoelgang.
 10. Greens for Life is geen moeilijk te slikken tablet of capsule, maar een poeder dat gemakkelijk oplost in water,f vruchtensap of je favoriete smoothie.. Daardoor kan het lichaam alle voedingsstoffen beter en sneller opnemen.

Recensies (3)

D Tobias

2014-10-30
5

Greens for Life gebruiken wij thuis als gezin al jaren. Met alleen water als eerste in de ochtend of door een ontbijt smoothie met cacao, proteine en maca. Een echte smaakmaker en goed voor het verbeteren van de darmflora. Echte aanrader!

 
Hans de Jong

2014-09-24
5

Ik doe al jaren aan wielrennen voor de lol, maar ik merk dat mijn lichaam steeds minder snel herstelt. Ik ben net de 50 gepasseerd. Die verzuring in de benen, de vermoeidheid, de futloosheid, er is niet tegen op te werken. Toen ik werd getipt op greens for life had ik niet veel hoop meer. Maar na ongeveer een maandje gebruiken, ben ik vrij snel na het sporten hersteld. Ik gebruik het dagelijks en ik heb weer ontzettend veel energie!

 
Ellen ten Brink

2014-09-09
5

Dit product gebruik ik nu een paar maanden en ik vind het een super product! Ik roer het elke ochtend door een beetje verse appelsap en ik heb energie voor 10. Ik was bang dat het vies was, maar het is best okay en zoet. En mijn energie houdt de hele dag aan. Werkt beter dan 10 koppen koffie ik kan het iedereen aanbevelen!

 
Pagina:1
Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

5 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
 • Gevraagd door ine aelmans
  op 2015-03-25
  heeft u ook proefjes van greens for life? ik gebruik nu green magma Antwoord:
  Dag Ine,Bedankt voor je mail. Nee, helaas, ik heb geen samples. Ik heb alleen samples van Alka Greens van Alka Vitae.Groet, Maureen
 • Gevraagd door een gast
  op 2016-01-02
  Hallo, Mag ik de grens for life gebruiken tijdens zwangerschap?Groet, Barbara Antwoord:
  Dag Barbara,Ja, dat kan zeker! Juist tijdens een zwangerschap is het goed om voor jezelf te zorgen, maar natuurlijk ook voor de baby!Groet, Maureen
 • Gevraagd door Trudy
  op 2016-04-30
  Hallo, Komt greens for life overeen met alka greens? Antwoord:
  Beste Trudy,Beide producten zijn supergreens. Zeer hoogwaardige combinatie van ingrediënten om een zo hoog mogelijke en gevarieerde voedingswaarde te krijgen. Beide producten dragen bij aan het alkaliseren ofwel ontzuren van uw lichaam. Dus qua functie zijn dit heel vergelijkbare producten.
 • Gevraagd door Anouschka
  op 2016-08-07
  Goedenavond, Mag mijn zoontje van 6 jaar de greens for life gebruiken? Vooral voor het versterken van zijn darmflora en weerstand.Mvg, Anouschka Antwoord:
  Beste Anouschka, Greens for Life is geschikt voor kinderen. Vanwege het toegevoegd natuurlijk bosvruchten aroma vinden veel kinderen het zelfs lekker. Mix een portie greens for life met (plantaardige) melk of water en een banaan en de meeste kinderen smullen ervan!
 • Gevraagd door een gast
  op 2017-05-25
  Ik heb verhoogde vitamine B6 in gehad mijn bloed gehad, met neuropatie als gevolg. Ik moet hier dus op letten. Is het dan verstandig om Greens for Life te gebruiken, of zitten hier ook hoge concentraties B6 in? Groet, Cora Antwoord:
  Zolang je geen extra B6 in capsulevorm slikt loop je geen gevaar. Even wegblijven van Vitamine B formules of Multivitamines dus. Met Greens for Life loop je geen gevaar omdat er geen geëxtacteerde B-vitamines in zitten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...