Filter produkten

Merk

Dieet

Nieuwsbrief

Fytonutriënten Er zijn 8 producten

Fytonutriënten zijn plantaardige stoffen met medicinale eigenschappen. 

Fytonutriënten zijn bioactieve inhoudsstoffen van eetbare planten welke erg belangrijk zijn voor de menselijke gezondheid. Het zijn stoffen die in enkele microgrammen nuttig zijn omdat zij helpen allerlei processen in het lichaam te activeren. De belangrijkste stoffen in pla...

Fytonutriënten zijn plantaardige stoffen met medicinale eigenschappen. 

Fytonutriënten zijn bioactieve inhoudsstoffen van eetbare planten welke erg belangrijk zijn voor de menselijke gezondheid. Het zijn stoffen die in enkele microgrammen nuttig zijn omdat zij helpen allerlei processen in het lichaam te activeren. De belangrijkste stoffen in planten zijn fytohormonen ook plantensterolen geheten, Deze stimuleren de verschillende klieren in het lichaam om stoffen te produceren die het lichaam op dat moment het hardst nodig heeft.

Mineralen en vitaminen kunnen vallen onder de fytonutriënten. Daarnaast is er een grote hoeveelheid andere nutriënten waar mensen baat bij hebben. Bitterstoffen, alkaloïden, looistoffen, glycosiden, saponinen, organische zuren, harsen en slijmstoffen zijn verschillende categorieën fytonutriënten.

Meer
Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items