eco.kid - Luizen-Bom Hoofdluisbestrijding (60 ml) Bekijk groter

eco.kid - Luizen-Bom Hoofdluisbestrijding (60 ml)

Behandel hoofdluis met deze Luizen-Bom op een natuurlijke manier. Eco.kid producten hebben een ecocert certificering en zijn speciaal gemaakt voor de kinderhuid.

Behandel hoofdluis met deze Luizen-Bom op een natuurlijke manier. Eco.kid producten hebben een ecocert certificering en zijn speciaal gemaakt voor de kinderhuid.

Meer details

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 24,95 incl. BTW


Beoordelingen

Deze Luizen-Bom is gemaakt van  plantaardige essences die heerlijk zacht zijn voor de kinderhuid. Met deze natuurlijke formule ben je binnen korte tijd van hoofdluis en neten af. En dat allemaal zonder het gebruik van chemicaliën.

De Luizen-Bom wordt gemaakt met gecertificeerde zuivere Australische ingrediënten die ervoor zorgen dat luizen en neten makkelijk uit het haar gekamd kunnen worden. Alle eco.kid producten zijn natuurlijk gecertificeerd met het ecocert certificaat.

Ingrediënten

Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, D’Limonene*, Eucalyptus Globulus (Tasmanian Blue Gum) Oil*, Melaleuca Alternifolia (Tee Tree) Oil*, Syzygium Aromaticum (Clove) Oil*, Leptospermum Petersonii (Lemon-Scented Tea Tree) Oil*, Tocopherol (Vit E), Nerolinaª, Eugenolª, Citronellolª, Farnesolª, Linaloolª, Geraniolª, Citralª.

* Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw
ª Komt voor in essentiële oliën

Gebruiksaanwijzing

Doordrenk het droge haar met de olie beginnend vanaf de nek werk naar voren. Laat het een kwartier intrekken en kam daarna het haar door met een luizenkam. Werk in overzichtige delen werk ook hier van achter naar voren. Wanneer je luizen of neten tegenkomt in de kam spoel deze dan uit in een bakje water.

Ter preventie raden wij aan om de eco.kid anti-luis shampoo en conditioner te gebruiken.

Over eco.kid

Eco.kid is een Australisch merk wat geen tijd heeft voor kunstmatige geurstoffen, siliconen of chemische stoffen. Hierdoor is dit merk perfect voor de tere kinderhuid. Door de pure Australische essentiële oliën ruiken alle eco.kid producten ook nog eens heerlijk. Nog een bijkomend pluspunt is dat alle eco.kid producten een ecocert certificering hebben dus duurzaamheid in een flesje!

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...