Echinacea biologisch (60 capsules - Vitals) Bekijk groter

Echinacea biologisch (60 capsules - Vitals)

Echinacea extract uit Echinacea purpurea (wortel) ondersteunt de gezondheid van de luchtwegen. De echinacea van Vitals is gekweekt volgens de biologische landbouwmethode, heeft een zeer breed spectrum aan actieve bestanddelen door de unieke gepatenteerde extractiemethode. 

Echinacea extract, afkomstig uit de wortel, is zeer effectief bij het ondersteunen van gezonde luchtwegen. Vitals Echinacea is biologisch en plantaardig.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 30,80 incl. BTW


Beoordelingen

Echinacea - biologisch supplement van Vitals

Echinacea productvoordelen

Echinacea wordt gebruikt ter ondersteuning van gezonde luchtwegen. 

Echinacea actieve bestanddelen

Het deel van de plant dat het meest gebruikt wordt in kruidenpreparaten is de wortel. Deze bevat een breed spectrum aan werkzame stoffen zoals polysachariden, alkylamiden en cichoreizuur.

Alkylamiden zijn vetoplosbare bestanddelen van de wortel. Polysachariden en cichoreizuur zijn daarentegen wateroplosbare bestanddelen.

De actieve bestanddelen van planten bevinden zich veelal intracellulair. Plantencellen zijn echter omgeven door stevige, en voor de mens niet verteerbare celwanden (van cellulose). Hierdoor is het noodzakelijk om door middel van extractie de actieve bestanddelen uit de plant te halen zodat deze beter beschikbaar komen voor het menselijk lichaam. 

Beste Echinacea supplement van Vitals

Vitals heeft een uniek en excellent werkend echinacea supplement door de unieke extractiemethode. 

De actieve bestanddelen uit echinacea zijn zowel lipofiel als hydrofiel. Bij deze plant is het derhalve van belang dat er gekozen wordt voor een extractiemethode die beide typen componenten uit de wortel extraheert. 

Vitals heeft een unieke, gepatenteerde, PhytoPrevent extractiemethode waarmee een kwalitatief hoogwaardig extract wordt verkregen. Er wordt een oplosmiddel gebruikt van water en alcohol dat in steeds wisselende verhoudingen wordt gebruikt. Op deze manier worden zowel de wateroplosbare als de vetoplosbare bestanddelen geëxtraheerd. Het extract is uiteraard vrij van alcohol en wordt tenslotte gevriesdroogd. Tijdens het gehele productieproces wordt het kruidenextract zodoende niet blootgesteld aan hoge temperaturen. Hierdoor profiteer je met dit supplement van alle benodigde werkbare eigenschappen van de oorspronkelijke plant! 

Samenstelling per Vitals capsule Echinacea

Echinacea-extract(biologisch, PhytoPrevent): 136 mg. 

Hulpstoffen: acaciavezel, hydroxypropylmethylcellulose, koolzaadolie, siliciumdioxide. 

Gegarandeerd vrij van: Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruiksaanwijzing Vitals Echinacea

1-2 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

Let op: Niet langdurig gebruiken bij autoimmuunziekten. Niet geschikt voor mensen met een overgevoeligheid voor planten uit de Asteraceae-familie.

Herkomst Echinacea

EchinaceaDe rode zonnehoed (Echinacea purpurea) is een plant die oorspronkelijk afkomstig is uit Noord- Amerika. Ook in Europa geniet deze plant een grote bekendheid en wordt deze veel gebruikt ter ondersteuning van gezonde luchtwegen.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)