Detox kuur lichte reinigingskuur Innerwave Bekijk groter

Innerwave - Lichte reinigingskuur (10 dagen zonder darmspoeling)

Innerwave Lichte reinigingskuur voor het ervaren wat een lichte reiniging al met je lichaam doet!
Je kan gewoon blijven eten met als advies het verminderen van dierlijke eiwitten zoals vlees.

Innerwave “lichte” reinigingskuur (zonder darmspoelingen)

Innerwave Detox Lichte reinigingskuur voor als je redelijk normaal wil blijven eten en toch wil ervaren wat een detox kuur voor je lichaam betekent!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 100,77 incl. BTW


Beoordelingen

Innerwave - Lichte reinigingskuur (10 dagen zonder darmspoeling)

Lichte reinigingskuur voor het ervaren wat een lichte reiniging al met je lichaam doet!
Je kan gewoon blijven eten met als advies het verminderen van dierlijke eiwitten zoals vlees.

Innerwave “lichte” reinigingskuur (zonder darmspoelingen)

  • Kuurfase (10 dagen)
  • Reinigingskuur voor een lichte reiniging van je spijsverteringsstelsel
  • Veilig en betrouwbaar
  • Zonder aangepaste voedingsdieet (optie)
  • 100% kwalitatief hoogstaande natuurlijke producten

Detox darmreiniging pakket met de volgende supplementen:

  • Innerlife kruidenformule
  • Chlorella
  • Plantaardige vezels
  • Gerstegras

Het belangrijkste doel van deze lichte reinigingskuur is het verminderen van de darmvervuiling en het herstellen van het zelfreinigend vermogen van de spijsverteringsorganen. De Innerwave “lichte” reinigingskuur ondersteunt en bevordert de levenskwaliteit en heeft een gunstige invloed op de gezondheid.

Waarom detoxen? – Let’s reset body & mind!

Vraag jij je nog steeds af waarom detoxen zo belangrijk is voor je lichaam? Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei vormen van vervuiling. Eén van deze vervuilingsbronnen is voedsel. De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan zorgt ervoor dat we vaan kiezen voor gemak. Dat resulteert in junkfood, kant-en-klaar maaltijden en overig bewerkt voedsel. Allen met allerlei toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen, e-nummers, suikers & zout.

Het resultaat: afvalstoffen hopen je op in je lichaam en vormen ‘slakken’. Voor het verwerken van deze stoffen heeft je lichaam een eigen opruimdienst. Door al het bewerkte voedsel (lastig te verwerken) draait de opruimdienst met ondercapaciteit. Wanneer niet al het afval wordt meegenomen heeft je lichaam een probleem: waar laat je dit overbodige voedsel? Juist: in je darmen.

Overtollig voedsel plakt vast aan de slijmachtige laag in je darmen en vormt een zogenaamde “mucoïde laag”. Deze laag ontstaat om de darmwand te beschermen tegen de schadelijk afvalstoffen. De darminhoud wordt steeds kleiner, waardoor het voedsel als het ware door een rietje de endeldarm bereikt.

Maar, er is nog meer. Deze “mucoïde” zorgt ervoor dat belangrijke voedingsstoffen de darmwand veel moeilijk of zelfs niet kunnen bereiken. Normaliter worden voedingsstoffen van daar uit getransporteerd naar andere belangrijke organen in je lichaam. Ook gif- en afvalstoffen komen via de bloedbaan terug via de darmwand om uitgescheiden te worden via het darmstelsel. Je raadt het al: er ontstaat een broedplek voor ongezonde bacteriën en parasieten. Wanneer je hier niets aan doet kan je lichaam in een negatieve spiraal terecht komen. Organen krijgen niet de juiste bouwstoffen, het lichaam verzwakt, en in de loop van tijd krijgen ziekte en chronische klachten de overhand. Wave your sins & feel alive. Let’s detox.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)