Detox kuur compleet Innerwave Bekijk groter

Detox kuur compleet Innerwave

De detox kuur compleet van Innerwave is een intensieve detox kuur van maar liefst 17 dagen! Als je jouw lichaam een total body reset gunt, is dit de kuur voor jou.

 • eenvoudig thuis in alle privacy te volgen
 • veilig en betrouwbaar
 • 100% natuurlijke, kwalitatief hoogstaande producten
 • je pakket bevat een uitgebreide omschrijving, supplementen en een darmspoeling die je zelf thuis uitvoert
Gun jezelf elk jaar een algehele body reset met een complete detox kuur van Innerwave. Voor als je detoxen liever thuis doet, veilig en betrouwbaar.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 167,00 incl. BTW


Beoordelingen

Innerwave detox kuur compleet

De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan begint haar tol te eisen. Junkfood, kant-en-klaar maaltijden en bewerkt voedsel zijn haast niet meer weg te denken uit de koelkast. Het resultaat: we worden zwaarder, vermoeider en leven ongezonder. Met alle gevolgen van dien. Tijd voor een body & mind reset. Let’s detox!

Met de 100% natuurlijke Innerwave detoxkuur zuiver je in 17 dagen lichaam en geest op verantwoorde en daadkrachtige manier. Je voelt je weer als herboren. Sterk, energiek, fris en geestelijk scherper dan ooit. Te mooi om waar te zijn? Ervaar het zelf!

Lees meer over het Innerwave 3 stappenplan zie hoe eenvoudig je kan starten. Daarnaast vind je hier meer informatie over waarom een detoxkuur jouw lichaam en geest kan boosten en hoe dat dan precies werkt.

Voordelen van een Innerwave detoxkuur met begeleiding

 • Eenvoudig thuis in alle privacy te volgen
 • Veilig en betrouwbaar
 • 100% kwalitatief hoogstaande natuurlijke producten
 • Uniek en bewezen concept
 • Aantrekkelijk geprijsd en zeer compleet
 • Uitgebreide kuurbeschrijving en gebruiksaanwijzing

De Innerwave Wellnesskuur bestaat uit de fases voorbereiden, kuren en weer opbouwen. De complete set bestaat uit 9 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten, inclusief een thuisklysmaset en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. Tijdens de kuurweek zijn één á tweedagelijkse darmspoelingen met lauwwarm water van essentieel belang om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd en hoe je jezelf eenvoudig de darmspoelingen kan geven.

Innerwave detox kuur compleet: de 3 fases

De Innerwave Wellnesskuur bestaat uit de volgende fases,op weg naar een gezond, fit en vitaal lichaam:

Innerwave detox stappen

1. Get Ready: de Voorbereidingsfase (5 dagen)

Je volgt een aangepast dieet en start met het innemen van de 100% natuurlijke PowerGoodies (supplementen).

Tijdens deze fase gaat men het normale voedingspatroon geleidelijk aan afbouwen en begint men met innemen van de volgende Innerwave supplementen: een hoogwaardige kruidenformule, organisch gerstegraspoeder, (rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten) en Chlorella (een zeer mineraalrijk microalgen supplement) die de darmen reinigen, de darmwerking reguleren en die alvast zorgen voor een verwijdering van schimmels en slechte bacteriën uit de darmen.

2. Let's Detox *: de Detoxfase (minimaal 4 tot maximaal 7 dagen)

De fase waarin je het lichaam diep gaat reinigen. Hoe diep is aan jou. Innerwave heeft namelijk drie varianten. Afhankelijk van je motivatie en doorzettingsvermogen maak je passende, maar bovenal een buitengewoon gezonde keuze om je lichaam te reinigen, al dan niet met darmspoelingen.

Tijdens deze fase wordt sapvasten aangeraden voor het meest optimaal reinigende effect of kan men kiezen uit een programma met een lichte voeding. Tijdens deze kuur heeft men géén hongergevoel dankzij de Innerwave supplementen. Deze reinigen de darm, absorberen gifstoffen en zorgen voor een vol gevoel in de maag. De Innerwave supplementen gerstegras en Chlorella zorgen dat men alle belangrijke voedingstoffen binnenkrijgt zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, anti-oxidanten en sporenelementen. Een futloos gevoel wordt hierdoor voorkomen. Tijdens deze kuurweek spoelt men de darm ‘één á twee maal per dag met speciale supplementen door middel van eenvoudig zelf uit te voeren darmspoelingen met lauwwarm water.

3. Keep Calm & Cool Down: de Opbouwfase (4 dagen)

Na de sapvasten ga je langzaam je gezonde voedingspatroon opbouwen. Het lichaam sterkt en het energieniveau stijgt door.

Deze laatste fase bestaat uit het weer opbouwen van een normale en gezonde voeding met daarbij ondersteuning van de darmregulerende Innerwave supplementen en versterking van de darmflora met de Innerwave Probiotica.

Resultaten verzekerd en op élk gewenst tijdstip per jaar in te zetten!

* Let’s detox the good, better or best way?

 1. GOOD; Dieet uit o.a. vers fruit, groente en noten/zaden.
 2. BETTER; Smoothies en vers gepureerde groentesoepen
 3. BEST; Sapvasten met smoothierecepten van Rens Kroes, Healthcoach Innerwave en auteur Power Food)

Waarom detoxen? – Let’s reset body & mind!

Vraag jij je nog steeds af waarom detoxen zo belangrijk is voor je lichaam? Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei vormen van vervuiling. Eén van deze vervuilingsbronnen is voedsel. De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan zorgt ervoor dat we vaan kiezen voor gemak. Dat resulteert in junkfood, kant-en-klaar maaltijden en overig bewerkt voedsel. Allen met allerlei toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen, e-nummers, suikers & zout.

Het resultaat: afvalstoffen hopen je op in je lichaam en vormen ‘slakken’. Voor het verwerken van deze stoffen heeft je lichaam een eigen opruimdienst. Door al het bewerkte voedsel (lastig te verwerken) draait de opruimdienst met ondercapaciteit. Wanneer niet al het afval wordt meegenomen heeft je lichaam een probleem: waar laat je dit overbodige voedsel? Juist: in je darmen.

Overtollig voedsel plakt vast aan de slijmachtige laag in je darmen en vormt een zogenaamde “mucoïde laag”. Deze laag ontstaat om de darmwand te beschermen tegen de schadelijk afvalstoffen. De darminhoud wordt steeds kleiner, waardoor het voedsel als het ware door een rietje de endeldarm bereikt.

Maar, er is nog meer. Deze “mucoïde” zorgt ervoor dat belangrijke voedingsstoffen de darmwand veel moeilijk of zelfs niet kunnen bereiken. Normaliter worden voedingsstoffen van daar uit getransporteerd naar andere belangrijke organen in je lichaam. Ook gif- en afvalstoffen komen via de bloedbaan terug via de darmwand om uitgescheiden te worden via het darmstelsel. Je raadt het al: er ontstaat een broedplek voor ongezonde bacteriën en parasieten. Wanneer je hier niets aan doet kan je lichaam in een negatieve spiraal terecht komen. Organen krijgen niet de juiste bouwstoffen, het lichaam verzwakt, en in de loop van tijd krijgen ziekte en chronische klachten de overhand. Wave your sins & feel alive. Let’s detox.

Innerwave Detox Kuur Compleet: de resultaten

Positieve effecten Innerwave – Wave your sins & feel alive!

Door te sapvasten, oftewel met een sapkuur, geef je je spijsverteringsorganen rust, zodat het lichaam grondig gereinigd en weer versterkt kan worden. Het detox effect wordt versterkt door de combinatie van 100% natuurlijke reinigende, voedende en herstellende supplementen. Met andere woorden: Innerwave heeft de ideale formule voor een zuiver lichaam en scherpe geest!

Een andere positieve bijwerking is dat je tijdens een detox kuur bewuster wordt van wat je eet en wat voor werking dit heeft op lichaam en geest. Enkele positieve detoxeffecten op een rijtje:

 • Detox kuur compleet Innerwave
 • Een super fit en energiek gevoel geven (je voelt je sterker, jonger en als herboren)
 • Helpen het extra gewicht dat je met je meedraagt kwijt te raken
 • Het lichaam helpen te ontgiften / zuiveren
 • Een stabiel zuur base evenwicht in je lichaam bevorderen
 • Je stofwisseling & het zelfreinigend vermogen van je lichaam bevorderen
 • Vermoeidheid terugdringen (je voelt je als herboren)
 • Je weerstand tegen bacteriën en schimmels verhogen & immuunsysteem verbeteren
 • Je metabolisme op een natuurlijke manier laten stijgen
 • Bijdragen aan een strakke & stralende huid
 • Je helpen gezond oud te worden, wie wil dat nu niet?!
 • Zorgen voor emotionele rust
 • Zelfvertrouwen verhogen
 • Het startsein zijn voor een nieuwe gezonde levensstijl
 • Concentratie en mentale helderheid verbeteren
 • Helpen bij het stoppen met roken, koffie en alchohol
 • Zorgen voor een betere nachtrust
 • Slechte gewoontes doorbreken
 • Zorgen voor nieuwe creativiteit en inspiratie

Zoals je ziet is het detox effect erg veelzijdig. Eenmaal de kracht van je eigen schone lichaam ervaren wil je dit natuurlijk vasthouden. Belangrijk is dan om je eetpatroon aan te passen en af te stemmen op jouw lichaam en levenswijze.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Beoordeling toevoegen
verberg formulier
Rating:
Naam:
Email:
Betreft:
Tekst:
  Captcha
  Beoordeling toevoegen

Geen registratie vereist!

2 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
 • Gevraagd door een gast
  op 2016-01-10
  Welke natuurlijke producten zijn het dan? Antwoord:
  De Innerwave detox kuur bevat diverse natuurlijke supplementen. Van chlorella, green kamut, probiotica en psylliumvezels tot gerstegras en de speciaal door Innerwave ontwikkelde kruidenformule Innerlife die helpt het lichaam te ontgiften en afvalstoffen uit de lever te verwijderen. Het hoofdingrediënt hiervan is plantaardige vezelstof, die de darmen reinigt, volume in de darm creëert en gif- en afvalstoffen uit de ingewanden en de darm verwijdert. Enzymen uit groene voeding zijn aan Innerlife toegevoegd om de vertering te ondersteunen.
 • Gevraagd door Tineke
  op 2016-01-12
  Wat moet jezelf nog in huis halen (boodschappen) voor de kuur? Antwoord:
  Dag Tineke,Bij de kuur zit een compleet voedingsschema. De dagen tijdens het af- en opbouwen eet je voornamelijk groenten, fruit, vis, rijstwafels en noten. Tijdens de sapdagen drink je alleen maar groenten/fruit sappen. Dit zijn dus de extra boodschappen die je in huis moet halen. Na de kuur voel je je herboren!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...