Aanbieding! D-Mannose (Young Again - 50 gram) Bekijk groter

D-Mannose (Young Again - 50 gram)

D-Mannose is bij uitstek het voedingssupplement voor een goede blaasfunctie. Het houdt de blaas schoon en ondersteunt een gezond milieu in de blaas en in de urinewegen. Het is een natuurlijk alternatief voor de behandeling van blaas- en urinewegontstekingen, geschikt voor mannen en vrouwen. 50x effectiever dan cranberry extract.

D-Mannose is het werkzame bestanddeel in cranberries, maar dan 50 maal effectiever. Hou D-Mannose voorradig in huis en wees blaasontstekingen voor.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

3
3.67/5 - 3 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 23,14 incl. BTW

-€ 3,00

€ 26,14 incl. BTW


Beoordelingen

D-Mannose - voor de effectieve behandeling van blaasontsteking

D-Mannose is een soort glucose, een enkelvoudige suiker (monosacharide), dat dezelfde toepassing heeft als cranberry extract maar dan vele malen sterker is (50 keer krachtiger). D-Mannose verhelpt de meeste blaasontstekingen en urineweginfecties zonder schadelijke bijwerkingen en zonder goedaardige bacteriën te doden. D-Mannose wordt beschouwd als een natuurlijk alternatief in de strijd tegen blaasontstekingen en voor het gezond houden van de blaas en urinewegen.

Klinisch onderzoek toont aan dat in meer dan 90% van de gevallen D-Mannose binnen 48 tot 72 uur effectief is zonder schadelijke bijwerkingen. D-Mannose wordt niet opgenomen in de stofwisseling, waardoor het snel en onveranderd via de nieren in de urinewegen terecht komt om de urine zuiver te houden. D-Mannose moleculen kunnen zich in de blaas binden aan E.coli- en Klebsiella bacteriën, en vervolgens worden afgevoerd via de urine (de E.coli bacterie is in 80-90% de veroorzaker van blaasontsteking). D-Mannose helpt hierdoor de weerstand tegen ongunstige bacteriën in de urinewegen en de blaas te verhogen.

D-Mannose is een vorm van suiker maar heeft geen effect op de bloedsuikerspiegel. Het is dus veilig te gebruiken door diabetici.

Gebruiksaanwijzing D-Mannose

Bij acute problemen 3 tot 5x per dag een volle theelepel D-Mannose oplossen in water of (non-citrus) vruchtensap. Binnen 48 totn72 uur zal een merkbare verbetering plaatsvinden. Om terugkeer van de infectie te voorkomen neem precentief 1x per dag een theelepel D-Mannose.

Recensies (3)

Nicolette de Graaff

2015-08-19
5

Ik heb dit product net voor het eerst gebruikt. Toen ik een blaasontsteking voelde opkomen, heb ik het meteen besteld. Het liefst had ik het dezelfde dag in huis, maar ja, ik moest 1 nacht geduld hebben. Na 2 dagen gebruik namen mijn klachten pas af toen wilde ik de hoop al opgeven maar binnen een week was het helemaal opgelost!

 
Annette Vermeulen

2014-12-11
1

Ook ik heb dit product geprobeerd. Helaas bij mij minder succesvol. Sterker nog, ik merk geen enkel verschil. Ik heb de poeder zoals aanbevolen iedere twee uur in water opgelost genomen. Meestal behaal ik goede resultaten met natuurlijke middelen omdat ik zeer zuiver en gezond eet. Jammer jammer, het was het proberen waard.

 
Lies Vermeulen

2014-09-24
5

Wat ben ik blij dat ik dit product heb ontdekt! Elk jaar (!) heb ik minstens 3x blaasontsteking. En elke vrouw weet wat ik bedoel... Je weigert de toiletgang.

Toen ik bij een van mijn laatste infecties dmannose gebruikte, was ik in 1 dag van de klachten af. En na een week doorslikken ook van de hele ontsteking. Na wat zoeken op google ontdekte ik dat dmannose gewoon een natuurlijk suiker is. Je mag het ook preventief gebruiken om een blaasontsteking te voorkomen. Dat doe ik nu dus, en de blaasontsteking is in elk geval de afgelopen 6 maanden nog niet teruggekomen. Ik durf bijna niet te geloven dat ik er van af ben.

 
Pagina:1
Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

1 Beantwoorde vragen

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)
  • Gevraagd door loosman
    op 2016-08-08
    hoeveel gebruiken in capsulevom Antwoord:
    Beste heer of mevrouw Loosman,Deze D-Mannose is in poedervorm. D-Mannose in poedervorm wordt sneller door het lichaam opgenomen. Daarom staat de dosering in theelepels vermeld. Hartelijke groet, Rosa

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...