Aanbieding! Creatine (Ethyl Ester) (Young Again - 120 capsules) Bekijk groter

Creatine (Ethyl Ester) (Young Again - 120 capsules)

Creatine verbetert de prestaties van de spieren tijdens sterke kortdurende krachtinspanningen, met veel herhalingen en realitief weinig herstel. Creatine verhoogt het creatinepeil in je spieren zodat je spieren meer uithoudingsvermogen krijgen en explosiever kunnen reageren. Hierdoor kun je zwaarder trainen en groeien je spieren meer.

15% korting bij 3 verpakkingen! Koop hier 100% zuivere creatine ethyl ester. Voor snelle spiergroei, haal meer uit je spieren.

Meer details

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

0
0/5 - 0 beoordelingen

Beoordeling toevoegen

€ 22,95 incl. BTW

-€ 5,00

€ 27,95 incl. BTW


Beoordelingen

Volumekorting

AantalPrijsU bespaart
3 € 23,76 Tot € 12,58

Creatine (Ethyl Ester) - bij zware lichamelijke inspanning en sporttraining

Creatine is een organische stikstofverbinding die van nature voorkomt in gewervelden. Creatine is een tussenproduct bij de energievoorziening van spier- en zenuwcellen. In het lichaam wordt creatine gevormd uit drie aminozuren: arginine, glycine en methionine.

Creatine wordt bij mensen gemaakt in de lever. De metabolische voorloper van creatine is guandinoazijnzuur. Creatine kan ook met het voedsel worden opgenomen, de gemiddelde inname per dag is 1 gram.

Waarom creatine gebruiken?

Te gebruiken bij zware lichamelijke inspanning en sporttraining

  • geen laadfases, bloating, kramp of uitdroging
  • grote toename in spiermassa
  • penetreert de spiercel direct
  • onthoudingsfase is niet nodig
  • direct resultaat bij de eerste dosering

Werking van creatine

Creatine verbetert de prestaties van spieren tijdens sterke kortdurende krachtinspanningen, met veel herhalingen en relatief weinig herstel. Het NOC*NSF geeft aan dat team- en krachtsporters baat kunnen hebben bij creatinesuppletie. Het heeft geen effect bij duursport. Creatine staat niet op een dopinglijst, omdat ook normale voeding creatine bevat. Ook heeft creatine, in tegenstelling tot anabole steroïden, geen androgene werking (verstoorde hormonale balans, zwellingen, vocht vasthouden, agressiviteit).

Waarom Creatine Ethyl Ester gebruiken?

Creatine wordt vaak in monohydraatvorm geslikt. Deze vorm is goedkoper, maar veel minder effectief dan Creatine Ethyl Ester (CEE). CEE is op de markt gekomen als de grote verbetering op de creatine monohydraat, waarvan gezegd wordt dat het sneller opgenomen wordt, het geen opgeblazen gevoel geeft, en het voor betere spierontwikkeling zorgt. Overigens zijn er ook testen bekend die aantonen dat CEE niet direct beter werkt dan monohydraat. Een handig foefje voor een snellere opname van creatine is een toevoeging van dextrose (uit een zakje of een vruchtensapje).

Bijwerkingen van creatine

Creatine kent nauwelijks ernstige bijwerkingen. Wel kunnen mensen met een gevoelige maag last krijgen van kramp en/of diarree maar dat is vaak het gevolg van overdosering. Het risico op maagklachten is groter wanneer creatine in poedervorm opgelost wordt in water dan in capsulevorm.

Gebruiksaanwijzing creatine

3 capsules 15-30 minuten voor de training en 3 capsules direct na de training met water innemen.

Recensies (0)

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product

Alleen klanten kunnen beoordelingen toevoegen

Geen registratie vereist!

Als de vraag die je hebt nog niet is beantwoord, gebruik dan het onderstaande formulier.

(optioneel)
*(is nodig om een e-mail te ontvangen zodra uw vraag is beantwoord)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...