De best mogelijke bezorgservice!

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te laten bezorgen. Wat mag je van ons verwachten?  

  1. Volgende dag in huis? Wij leveren binnen 1 werkdag als je je bestelling voor 15.30u hebt gedaan en we de betaling hebben ontvangen.
  2. Niet voorradig? Als een product niet voorradig is, dan zie je dat altijd bij het product vermeld voordat je je bestelling plaatst.  
  3. Waar is je bestelling? Als je je bestelling hebt gedaan en wij hebben hem voor je meegegeven aan de bezorger, dan krijg je een track & trace code per mail. Je hebt dan de mogelijkheid om een ander afleveradres door te geven én een andere bezorgdatum die jou beter uitkomt.  
  4. Wie komt er bezorgen? Op dit moment maken we standaard gebruik van DPD voor het bezorgen van je pakket. Wij hebben een goede relatie met DPD en zijn bijzonder tevreden over de betrouwbaarheid. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan bij je bezorging, meldt het ons dan direct dan lossen we het meteen voor je op. 
  5. Heb je zelf geen goede ervaringen met DPD, dan kan je bij ons ook kiezen voor bezorgen via PostNL. 

Kosten van bezorging

Kies je voor DPD? Je betaalt een eigen bijdrage in de verzendkosten van € 4,95. Bij bestellingen boven de € 55,- wordt je pakketje zelfs kosteloos verstuurd. 

Kies je voor PostNL? Je betaalt een eigen bijdrage in de verzendkosten van € 5,70. Bij bestellingen boven de € 55,- betaal je een eigen bijdrage van € 0,75.