Je privacy is bij ons gegarandeerd!

Wij nemen jouw privacy uiterst serieus. Wat wij hieraan doen, lees je hier.  

Lid van Webshop Keurmerk.

Klanttevredenheid vinden wij superbelangrijk. Daar kan je op rekenen! Wij hebben het Webshop Keurmerk. Dit wordt de Stichting Webshop Keurmerk alleen uitgedeeld aan webshops die zich houden aan haar gedragsregels (en daarnaast ook aan de Nederlandse wetgeving). Bij ons ben je daarvan dus verzekerd.

Wat heb je daaraan? Zie je op een site het webshop keurmerk, dan weet je als consument dat:  

  • je veilig kunt betalen  
  • je zeker weet bij welk bedrijf je winkelt  
  • je privacy gewaarborgd is  
  • er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling  
  • de Keurmerk-code wordt nageleefd  

Bescherming persoonsgegevens.

Als je bij ons wat bestelt, heb je geen behoefte aan meekijkers. Dat begrijpen wij goed. Daarom doen wij er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden. Dat doen wij conform het College Bescherming Persoonsgegevens.

Wat doen we zelf met je gegevens? Niets. Als je dat niet wilt. Wij geven ze niet weg aan anderen en gebruiken ze ook niet om je te stalken. Wij versturen nieuwsbrieven, maar alleen als je hebt aangegeven dat je daarvoor interesse hebt. Heb je daar later toch geen interesse meer voor, dan vinden we dat jammer, maar uitschrijven is in een seconde gepiept. Onder elke mailing vind je een linkje om je direct uit te schrijven.  

Verwijderen persoonsgegevens?

Als je dat wenst, kan je op ieder gewenst moment je persoonsgegevens door ons laten verwijderen. Wij verwijderen dan je gehele klantaccount. Je kan ons hierom vragen per mail of per post. Je ontvangt van ons een bevestiging wanneer we dit voor je in orde hebben gemaakt.  

Inloggen? Niet nodig!

Heb je er ook zo’n hekel aan dat je je eerst moet inschrijven bij een webshop voordat je wat kan kopen? Bij ons hoeft dat niet! Je kan bij ons kopen zonder profiel aan te maken. Uiteraard hebben we wel je naam, adres, telefoonnummer en emailadres nodig. Anders kunnen we niet bij je bezorgen, of kunnen we je niet bereiken als we je nodig hebben over je bestelling. Bestel je vaker bij ons? Dan is het handig om wel een profiel aan te maken, omdat je jezelf dan telkens tijd bespaart en nooit opnieuw je persoonlijke gegevens aan ons hoeft te verstrekken.